Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zázračný modrý prameň, povzbudzujúci sexuálny apetít a potenciu, nečakane zmizol a policajný náčelník Pepa Novák má opäť plné ruky práce. Pokračovanie divácky megaúspešného filmu Zdeňka Trošku.
Po tom, čo na zámku v Kameňákove vytryskol  zázračný „modrý prameň" liečiaci impotenciu, mestečko je hore nohami. Ako prišiel, tak aj odišiel - modrý prameň zrazu zmizol. Ako je to možné? Svoje o tom vie predovšetkým stará Kropáčková, ktorej bezbrehý sexuálny apetít si už vyžiadal nejednu obeť. Hoci sa po prameni zľahla zem, na policajnú stanicu neustále prichádzajú ďalší otrasení muži a zúfalí športovci, ktorých táto babička práve znásilnila. Ba čo viac, náčelník policajnej stanice Pepa Novák musí čeliť obetiam aj v radoch svojich vlastných policajných podriadených. Strata lukratívnych ziskov z „modrého prameňa" nedá zaspať ani miestnym mafiánom a je nad slnko jasné, že pátranie treba začať v domčeku pani Kropáčkovej... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (21)

  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Zdeněk Troška měl při psaní scénáře k dispozici na šedesát tisíc „kameňáků“, které zaslali diváci do soutěže po prvním díle. (Duoscop)
  • Učitelka (Dana Morávková) jezdí autem Opel Agila (modrá). Primář Líbal (Marek Vašut) má tmavě modrý Opel Signum. Kohn (Josef Laufer) černý Opel Omega Caravan. Lékařka (Helena Vondráčková) zelený Opel Astra G. Auto, které srazí ženu, která jde z nákupu je Opel Corsa, v pozadí stojí zelený Opel Agila. Měřiči, kterým přes pásku přejede auto (7:11) je stejná zelená Corsa (GemoGemo)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)
  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)
  • V závěru filmu zazní v rádiu skladba z prvního dílu série. (fiLLthe3DD)
  • Helena Růžičková, pro kterou byl snímek poslední rolí, byla v době natáčení již vážně nemocná a během prací na filmu byla pod dozorem lékařů. (dawe03)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Film obsahuje mnoho rolí dabovaných jinými herci či dabéry. Kropáčkovou (Anna Vejvodová) namluvila Eva Jiroušová, Bobana (Bohumil Hirsh) Pavel Vondra, Uzlíčka (Zdeněk Kozák) Jan Hanžlík, Amnestii (Petra Rysová) Zuzana Skalická, ženu na inzerát (Romana Pitrová) Jaroslava Kretschmerová, čtenáře novin (Vladimír Novotný) Jaroslav Kaňkovský, faráře (Stanislav Stolbenko) Marcel Vašinka, neteř Uzlíčkovou (Gabriela Dušková) Daniela Bartáková a strážníka Oldu (Justin Valeš) Martin Sobotka. A Honzíka Hlaváče (Pavel Sankot) Otmar Brancuzský. opilého stopaře (Václav Tomšovský) Vladimír Kudla, smutného muže v hospodě (Milan Sokolík) Jaroslav Horák, stěhováka (Pavel Pásek) Zdeněk Dušek a studenta (Ondřej Palacký) Radek Hoppe. Papouškovi pak propůjčil svůj hlas Jiří Prager. (funhouse)

Reklama

Reklama