Reklama

Reklama

Koniec zimy

(TV film)
  • Česko Sarah, prostá a vysoká (viac)

Obsahy(1)

Jacob Witting žije so svojou druhou ženou Sarah a deťmi na farme v Kansase. Pred blížiacou sa búrkou nájde Caleb v stodole vyčerpaného starého Johna a spolu so Sarah ho odvedú do domu, aby sa zohrial. Netušia, že je to Jacobov otec, ktorý pred mnohými rokmi opustil rodinu. Keď sa Jacob vráti z mesta, nájde doma otca a pomaly ho začína spoznávať. Nevie prekonať hnev, ktorý k nemu pociťuje od chvíle, keď ich s mamou opustil. Sarah ho prosí, aby mu odpustil, ale Jacob o tom nechce ani počuť. Napokon si veci vyjasnia a Jacob sa otcovi zverí, že sa bojí, že prišiel domov umrieť a prosí ho, aby neodchádzal. Spokojná Sarah sleduje dojímavé zmierenie... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

tron 

všetky recenzie používateľa

Príjemná televízna melodráma, ako stvorená na pokojný (až príliš) nedeľňajší večer, obdarená vynikajúcim hereckým obsadením (Glenn Closeová, Christopher Walken, Jack Palance) a v dobrom "obyčajnou" atmosférou. Príjemné, nenáročné, tak akosi ľudsky teplé a nevysilujúce. Ak máte v láske napríklad "Annu zo Zeleného domu", neváhajte. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Příjemně vyplněná část odpoledne - žádné velké drama, dýchá z toho poklidná atmosféra někdejšího amerického venkova, + dobří herci... Neoslnilo mě to, ani neurazilo, nelituju té hodinky a půl u TV. 65% ()

Wishkah 

všetky recenzie používateľa

Příjemný televizní film, kterému škodí některé herecké "výkony" a nudná režie. Naopak Glenn Close a Christopher Walken nezklamali a jednoznačně ovládají celý film ()

Reklama

Reklama