Reklama

Reklama

South Park: The End of Obesity

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Nový lék na hubnutí vyvolává v South Parku šílenství. Když je k němu Cartmanovi odepřen přístup, děti se vrhnou do akce. (catnipped)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Oproti predchádzajúcim samostatným filmom je tento za mňa asi najslabší. To ale neznamená, že som sa pri ňom nebavil. Je tučnota choroba? Do istej miery je tu táto otázka zodpovedaná. Rovnako tu serieme z uší, Randy Marsh skúša novú drogu( jeho modelkovske otočenie pri vykrádačke rules) a Kyle má zase raz záchranársky komplex. Poteší koniec a kúpa letenky do Pakistánu. Aj napriek téme, stále vtipné a trefné. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

velkým plusem pro Parkera se Stonem je, že netvoří další série jen aby něco bylo a místo toho se vydali cestou speciálů, které vždy naráží na nějaké aktuální téma. Tenhle speciál bohužel patří mezi ty slabší. Pořád to sice dokáže být trefné a vtipné, ale tohle téma jde úplně mimo mě a kdyby to byla jen klasická epizoda, nic by se nestalo...60% ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Posledné epizódy sú kvalitou ako na hojdačke a tentokrát to autorom vyšlo, nakoľko sa tak trochu zabudlo na korektnosť, pobavil Randyho príchod do školy po dcéru aj maminy pipiny ktoré sa obliekajú ako šesťnástročné čajky pred diskotékou. Je to jedným z trendov v dnešnej dobe že teda nesmejme sa niekomu zaváhu, na druhej strane vidieť niektorá prevažne ešte mladé slečny s vystrčenými pneumatikami tak zato by sa nemusel hanbiť ani maskot Michelin a predsa len aspoň trocha sebareflexie nikdy nezaškodí. ()

Devadesát Dva 

všetky recenzie používateľa

"I was watching bunch of videos online. They show how you can order raw semaglutide from a factory in India and mix your own injections for next to nothing." "You mean like, we're gonna get powder from India and make it into obesity shots for Cartman ourselves?" "Who needs hospitals and insurance when we have TikTok and YouTube?" (...) Ani ne dvě minuty in a Cartman už uráží Pákistán. South Park a nekorektnost, jako vždy, ruku v ruce. Nová experimentální droga na hubnutí v South Parku způsobí trend, kdy se chodí s vyrýsovanáma břišákama na odiv, když Randyho dcera jde takhle oháklá do školy, sám na truc, protože její ohoz odsuzuje, přileze s odhaleným břichem, což způsobí, že se zaplete s místním gangem hubnutím posedlých mamin, které Randyho přijmou pod svá křídla (Cry Little Sister z Lost Boys OST), brzy jim drogy dojdou a tak je všemožně kradou. Cartman je sad, protože je jeho obezita neuznaná jako nemoc a pojišťovna mu neuhradí léčbu, na kterou jeho máma nemá, Kyle se ale chce administrativním bahnem prokousat... a nakonec se rozhodne, že drogu sám vyrobí a chce ji udělat dostupnou pro všechny, kteří se k ní nemůžou dostat. Mezitím se ti, kteří vydělávají na prodeji cukrem nacpaných amerických cereálií rozhodnou celou výrobu zatrhnout, protože jim to kazí zisky.  "But as long as there's a factory in India I will never stop making obesity drugs for the needy." Trefná satira na vše spojené s hubnutím a v rámci stopáže to celkem odsýpe. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama