Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Rodiče ohlásí na policii, že jejich dvanáctiletá dcera Asunta zmizela, ale brzy se sami stanou hlavními podezřelými. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (31)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Príšerná nuda miestami pôsobiaca ako naivné divadlo podčiarknuté trápnym hereckým výkonom tej máti so škaredou parochňou, či čo to mala na hlave. Navyše ako človek bola tá skutočná matka odporná, a otec tiež - nenechám decko oblečené a zmachlené ako kurva kdesi v školskom predstavení (čo je tiež nonsens), a nebudem si ju tak fotiť. A hlavne - nebudem ju tráviť lorazepamom. A kurviť sa so ženatým chlapom. Úplne neschopná pipina, ktorá bola celý život iba závislá na ostatných, sama neschopná urobiť nič. Takí mrcha ľudia! ()

iN 

všetky recenzie používateľa

Samotná premisa seriálu je hrozná , tu tady nehodnotím. Ale seriál je natočen naprosto nezáživným způsobem, navíc se zvláštní kamerou, vyvolávající pocit, že sledujete telenovelu. Pak mi připadala hodně zvláštní role “pana soudce”, který vlastně ani soudce nebyl - na soud došlo až na konci. Vždycky mi to trhalo uši, jak ho takhle oslovovali :-/ ()

Reklama

Stillborn83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavý a šokujúci príbeh, ktorý napísal sám život, ale, žiaľ, dosť nepodarene natočený. Potenciál to malo obrovský a Španieli vedia, ale toto sa vonkoncom nepodarilo. Šesť častí je skutočne veľa, je tam množstvo vaty, ktorá neudrží pozornosť, zrejme by celovečerný film bol najlepšou voľbou. Navyše, herecký „výkon“ Candely Peňa ma brutálne iritoval, tie telenovelovské ubedákané a urevané scény boli otrasné, takisto ako jej nepodarená parochňa (nechápem, ako tu pár ľudí mohlo písať o jej výbornom výkone). Tvorcovia sa zrejme verne držia skutočnosti, no (SPOILER) dôvody tohto ohavného činu oboch rodičov sa nedozvieme, sú tu len naznačené jeho množné verzie ako to mohlo byť. Španielska polícia a súdnictvo nedokázalo presne zrekonštruovať čo sa dialo v osudný deň a večer. Všetko sú to iba dohady a tak to je vykreslené aj v tejto minisérii. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Klobúk dolu, ako scenár do určitého okamihu solídne manipuluje s mysľou diváka. Na Netflixe, po dlhej dobe v rámci žánru, najlepší počin. O samotnom prípade si rozhodne netreba nič zisťovať a keď už, tak po jeho vzhliadnutí na "dokreslenie". Každopádne, samotný "príbeh podľa skutočnosti", je v tomto prípade vykreslený dosť presne. Na záver len dodám, že herecký výkon Candeli Peñi, je fakt nadštandardný. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prípad Asunta sa vopred vzdáva niektorých divácky príťažlivých prvkov, keďže asi málokto odolá a vopred si o prípade nič nezistí. Máme tu však stále dostatočné množstvo klasických detektívnych propriet, aby nešlo iba o chladnú rekonštrukciu, ale behom šiestich hodín sa dočkáme zopár zvratov a neustále musíme všetko spätne prehodnocovať. Zabudnite však na záverečnú katarziu, tvorcovia chcú, aby si divák urobil sám úsudok nielen o prípade samotnom, ale aj o fungovaní polície, súdnictva, ale aj svedomí poroty, kde stále treba počítať s emocionálnym zainteresovaním na úkor racionálnej logiky. Pričom nejde o žiadnu prvoplánovú kritiku systému. Viacero hercov sa podobá na známe osobnosti, ako Michael Keaton, Wim Wenders alebo Jeffrey Dean Morgan, čo je samozrejme náhoda. ()

Galéria (38)

Reklama

Reklama