Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film zachytáva úspešnú akciu FBI, počas ktorej tajný agent Joe Pistone pod falošným menom prenikol do prostredia talianskej mafie v New Yorku a strávil sedem rokov mapovaním jej činnosti. Vďaka inšpirácii skutočnými udalosťami prináša snímka režiséra Mikea Newella autentický a podrobný pohľad do tohto uzavretého sveta, ktorý sa riadi vlastnými pravidlami. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (478)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dodnes som nepochopil vysoke hodnotenie tohto filmu. Je to film o mafii ale uplne postrada mafiansku atmosferu. Hlavny hrdina je polis, ktory cely cas predstiera, ze je mafian az mu z toho drbe, takze Depp tu mal po dlhsej dobe moznost zahrat normalnu postavu, ale znova ma nepresvedcil, ze je dobry herec. Pokial sa nepitvori, tak je uplne marny. Ale uplne najhorsie dopadol vztah medzi Deppom a Pacinom na ktorom mal cely film stat ale bol podany rovnako nemastne neslane ako vo filme The Devil's Own, takze zlomove sceny vo mne nevzbudili ziadne emocie. Jedine, co za nieco stalo, bol Madsen v jednej z mála kvalitnejsich roli v ktorych sa objavil. Depp by nemal tocit mafianske filmy. Zakazdym to dopadlo mizerne. 4/10. ()

pan Hnědý 

všetky recenzie používateľa

DONNIE BRASCO je plnokrevný bratr Carlito's Way. Hvězdou filmu není Johnny Depp ani Michael Madsen, ale Al Pacino! Al Pacino je můj herecký diamant, který předvedl opět mistrovský výkon. Scénář je skvěle napsaný. DONNIE BRASCO je mafiánská chuťovka s příchutí Scorseseho vyprávění, která mě baví. Always pleasure! ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Infiltrovat nepřátelskou organizaci evidentně nemůže člověk, který při tom nedokáže vypnout své emoce. Joe Pistone šel do akce plný nadšení, aby zanedlouho zjistil, že se sblížil s člověkem z "druhé strany", zatímco jeho rodinný život pozvolna přestává existovat. Zápletka byla tedy solidní, tvůrci se nesnažili nějak tlačit na pilu, herecké obsazení bylo velmi kvalitní, zvlášť výkon Anne Heche mě příjemně překvapil a ze všech těchto důvodů můžu s klidem říct, že se mi film líbil a po celou dobu mě bavil. ()

Sarkastic 

všetky recenzie používateľa

Ano, tento film jsem mi líbil. Al Pacino znovu obhájil svouji roli skvělého herce a Johny Depp nezahrál špatně. Zajímavá myšlenka, jak se agent FBI stává mafiánem, jiným člověkem a odcizuje se svoji rodině. Příběh měl některé nedostatky (např. mě se moc nezdálo, že ostřílený mafián jako Al Pacino naivně přijal Deppa, aniž by si ho předtím pořádně proklepl, prozkoušel). Ale jinak je to nadprůměrný snímek, který si zaslouži zhlédnout a ohodnotit 4*. ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

Nemuzu si pomoci, ale tento film me proste zklamal. Pribeh se rozjizdi prilis pomalu, dej je neustale nesetrne prerusovan vyjevy z Donnieho rodinneho zivota a celkove se za cely film vlastne nic nestane (navic namet nnei nikterak originalni a ani zajimave zpracovany). Johnny Depp odvadi sice vyborny vykon, Al Pacino jiz ale nestiha a zbytku hercu si ani nevsimnete (jen M.Madsen tradicne upouta svoji ledove klidnou a drsnackou vyzazi ;)). Skoda. ()

Galéria (101)

Zaujímavosti (39)

  • Al Pacino přestal kouřit krátce předtím, než začalo natáčení, a tak ve filmu kouřil bylinné cigarety. Režisér Mike Newell řekl, že strašně smrděly. (Dr Lizal)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (viac)

Reklama

Reklama