Reklama

Reklama

Karina (Olga Kurylenková) sa odcudzila svojej dcére, pretože v minulosti holdovala drogám. Neskôr zmenila svoj život od základov, aby všetko odčinila a znovu našla cestu k svojmu dieťaťu. V súčasnosti Karina pracuje na dve zmeny až do hlbokej noci. Už niekoľko týždňov sa pripravuje na návštevu svojej dcéry Lucy (Alice Astonsová) a robí všetko pre to, aby ich stretnutie odohralo bez problémov, výčitiek a hádok. Ale práve keď Karina jednej noci odchádza z práce, počuje výstrel z pištole s tlmičom a telo, ktoré rozbije okno. Keď zdvihne zrak, stretne sa s pohľadom muža, ktorý stlačil spúšť a stojí nad svojou obeťou a kufríkom. Karina sa pokúsi utiecť, ale zabijak ju chytí. Keďže videla jeho tvár, muž so zbraňou ju berie so sebou a prinúti robiť všetko, čo jej prikáže. Počas dlhej noci Karina bližšie spoznáva svojho únoscu Coveka (Oliver Trevena), neľútostného nájomného vraha, ktorý skrýva tajomstvo - neúnavne prenasleduje muža, ktorý mu niečo ukradol. Za všetkým stojí zločinecký boss Silvio (Harvey Keitel). Ten využíva svojich prisluhovačov a svoj dôvtip, aby prinútil Coveka a Karinu vydať sa na riskantnú misiu. Majú na výber: môžu mu dať to, čo chce, výmenou za životy tých, ktorých milujú, alebo môžu ukončiť noc krvavým pokusom o vzburu a pomstu. Skôr než Karina opäť uvidí svoju dcéru, musí bojovať s časom, políciou, drogovým dílerom Marcom (Andrea Garofalo) a jeho poskokom Wiry Teenom (Giuliano Logos), svojím starým drogovým životom a podsvetím. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kurylenko by mala ostať pri kurách alebo kurení, len neviem, komu napadlo, že z nej bude tá akčná hrdinka, dôveryhodná, nebojácna, uveriteľná. A to je asi ten efekt paradoxu, takže v tomto prípade názov sedí. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Kdybych byl po lobotomii, nebo byl retard od přirození, možná bych tuhle klauniádu zkouknul bez námitek. Ale retard byl zjevně scénárista, tak stupidní děj se jen tak nevidí. I producenti, když do téhle slabomyslnosti vrazili prachy. Ale čím k účasti v takovém podřadném škváru zlanařili Keitela? Tučným honorářem? Vyhrožováním? Vydíráním? Nebo už je chudák úplně mimo? A proč Kurylenkovic Olga? Myslel jsem, že bude hrát vysloužilou agentku KGB se specializací na chladné zbraně a boj zblízka, ale ona je zatím jen přitroublá mamina, která se nechá šikanovat od italských důchodců (šéf, bytná). A propos ta Itálie - to už ten film kurňa aspoň nemohli natočit italsky s italsky šprechtícími herci? Trapnost, děs a běs, po použití ihned do koše a velké NEVERMORE. ()

JimWalker007 

všetky recenzie používateľa

Kompilácia filmového klišé  z akčných béčok za posledných dvadsať rokov.  Podobné scenáre napíše ktokoľvek s IQ nad 100  s prstom v  nose za týždeň. Keitelovi sa čudujem, asi chcel vypadnúť z domu, podľa exteriérov do  Bari a  do Bulharska. ()

mdf 

všetky recenzie používateľa

Olze je asi fuk,kde bude, hlavně že to přinese nějaký prachy a nebo chce být akční hvězdou v céčkových filmech.Takže slušná krávovina. ()

Reklama

Reklama