Reklama

Reklama

Untitled Denzel Washington Hannibal Project

(pracovný názov)
všetky plagáty

Diskusia

batik

batik (hodnotenie, recenzie)

Denzel Washington sa do úlohy Hannibala absolútne nehodí. Nerobím si ilúzie, že pôjde o film, ktorý sa bude snažiť dodržovať historické fakty. Ale obsadiť 70 ročného herca do úlohy postavy, ktorá mala mať v čase najväčšej slávy od 30 do 50 rokov dosť mimo. Samozrejme sa tu otvára aj otázka, že Hannibal Barkas určite nebol čierny. Kartágo založili Feničania a je predpoklad, že člen váženej kartáginskej rodiny bol fenického pôvodu. Takže Hannibal mohol vyzerať asi ako Izraelčan, Libanončan alebo Palestínec. 

sir-dave

sir-dave (hodnotenie, recenzie)

Mně by asi nevadilo, že je Denzel černý, spíše starý, Hannibal překračoval alpy tuším okolo třicítky a zamřel v mladším věku než má Denzel teď a to ještě nezačalo ani natáčení.. Zajímavá volba by mohla být Pedro Alonso z Papírového domu nebo Mena Massoud z Aladina

Jaeger

Jaeger (hodnotenie, recenzie)

skvele, rimania v tom case kricali Hannibal ante portas...a teraz vo filme bude Negro ante portas..

co je vlastne v Europe dost aktualna vec  :D

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

PKD

Hannibal bol Feničan (Pún), takže určite nebol subsaharského zjavu, teda by mal vyzerať, ako dnešní Tunisania (podobne, ako Alžírčania alebo Maročania, prípadne Egypťania). :)

Denzel je opäť (podobne, ako pri Gladiátor 2ke) v podstate "race-swappnutý" charakter.

Súvisiace novinky

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

14.11.2023

Stávky skončily, studia nelení a mohou tak vesele oznamovat nové projekty, na nichž se znovu rozjíždí práce. Nejinak je tomu u Netflixu, který se nikdy nebál drahých ambiciózních fláků, a proto teď… (viac)

Reklama

Reklama