Reklama

Reklama

Vánoce jako obvykle

  • Nórsko Så Var Det Jul Igjen (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Thea se rozhodne oslavit zásnuby tím, že konečně představí Jashana rodině. Jeho indické kořeny a norské vánoční tradice jejích rodičů jsou ale pořádně výbušná kombinace. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

MajkHany 

všetky recenzie používateľa

Velice mi to připomíná ten styl "komedie" jako je Fotr je lotr, holka pozve budoucího muže k rodině a ta rodina se tomu muži celý film vysmívá a uráží ho. Jako námět na BDSM návštěvu dominantní slečny je to celkem příjemný scénář, ovšem jako téma do rodinné komedie mě to přijde přinejmenším podivné, rebelská část mého nitra se dokonce ozývá s názory jako "co je kurva vtipného na šikaně Inda v Norsku", zatímco moje diplomatická část osobnosti uvážlivě mlčí, což je ta chvíle kdy se pomalu navracím k normálu a za dusotu ticha si myslím svoje.. ()

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

Za mě super povedený! Jako jo, stokrát otřepané téma poznávání rodiny svého nastávajícího. Ale kombinace norské a indické mentality měla neskutečně třaskavou a humornou atmosféru. Jo, právě tou rozdílností povah to bylo super okořeněné a ještě víc se mi to zalíbilo, když na konci byli představeni skuteční Thea a Jashan. ()

Reklama

Tomas_PO 

všetky recenzie používateľa

Nová nórska romantická vianočná komédia o nórsko - indickom páre, žijúcom v štátoch, ktorý si po zasnúbení ide 'užiť' tradičné nórske vianoce do Nórska a to so všetkými zvyklosťami, o ktorých sa indovi ani vo sne nesníva. Zopár vtipných momentov pobaví, tento stret kultúr je totiž pre všetkých, ktorí poznajú tradičné európske Nórsko a Indiu, maximálne absurdný a teda ideálny námet pre bláznivú komédiu. Žiaľ, z možných nápadov sa veľa do reality pretaviť nepodarilo, scény kĺžu po povrchu a spoliehajú sa len na ich obsah, bez rozvinutejších dialógov či silnejšiu dávku vtipov. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Moderný avšak ničím neznámy alebo výnimočný príbeh, kde v centrom pozornosti je vzťah medzi Nórkou a Indom a uznanie ich budúceho spoločného života s rodinou budúcej manželky, a to celé je umiestnené do vianočného prostredia. Bohužiaľ nie príliš vydarený pokus, kde ani vtipné scény, ani herecké výkony nie sú dosť presvedčivé. Jedine to Nórske vianočné prostredia (prípadne atmosféra) bola zachytená na akceptovateľnej úrovni. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

To boli ale vtipy, to by sa nejeden sardonik za brucho chytal! Keď napríklad Indonór nevedel, že v Nórsku sa kúpu v ľadovej vode, normálne mi až ušným mazom otriaslo. Alebo keď v kostole nahlas spieval, joj to bolo do popuku, Mr. Bean nemal šancu. Alebo keď si v kostole kýchol, normálne až olej v očiach. Alebo keď nevedel, že Nóri jedia na Vianoce bravčové mastné, joj, to mi už úplne bránicu na molekuly rozkladalo. Takže asi tak. Viac ma pobavilo, keď včera ktosi v diskusii pri finále Florbalu žien Švédsko vs Fínsko zadrel, že najkrajšie ženy na svete sú severanky, že tie nepotrebujú ani make up. Iný gurmán!  ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Dialog postav obsahuje otázku: „Stejný postup jako loni?“, na kterou je odpověď: „Stejný postup jako každý rok.“ To odkazuje na komediální skeč oblíbený ve Skandinávii Večeře pro jednoho (1963), který se reprízuje každé Vánoce. (Johnny.ARN)
  • Film vychází ze skutečného příběhu Holmsenovy sestry, Norky, a jejího vztahu s Indiánem, kterého si přivedla domů na Štědrý večer. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama