Reklama

Reklama

Imaginary: Neviditeľné zlo

  • Česko Neviditelné zlo (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď sa Jessica s rodinou presťahuje späť do domu, v ktorom vyrastala, zistí, že v ňom okrem spomienok zostal aj jej plyšový medvedík Chauncey. Celé roky ležal zabudnutý v pivnici. On však na ňu nikdy nezabudol. Teraz ho nájde Jessicina najmladšia dcéra Alice a okamžite sa z nich stáva nerozlučná dvojka. Veselé šantenie a šťastné spoločné chvíle šíria dobrú náladu po celom okolí. Nový kamarát nechýba pri žiadnej z Aliciných hier. Tie sú však postupne čoraz zlovestnejšie a Alicino správanie je čoraz znepokojivejšie. Chauncey totiž nie je obyčajná plyšová hračka. A nie je to ani taký dobrý kamarát, ako sa zdalo. Počas rokov, keď bol sám a opustený, sa jeho smútok premenil na hnev. Nemieni dopustiť, aby ho jeho nová kamarátka Alice, niekedy opustila. A chce sa pomstiť. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (47)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Čakal som to zlé, ale že až takto ?  Čistá šablónovitá záležitosť, kde sa Wadlow ani len v najmenšom nesnaží o niečo originálne. Presťahovanie sa, najmenšia má imaginárneho priateľa, ktorý je troška reálny a step matka ju musí zachrániť. Otca rovno odpratali do práce na celý film nech neberie minúty. Hororovo totálna nuda a bieda, nedá sa tam ničoho zľaknúť, plynie to extrémne pomaly a tá dĺžka je tak prepálená. Finále som už len pretáčal a chvalabohu zato, inak by som sa už zbláznil. Katastrofa a veľmi málo chýbalo k odpadu. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Zářný příklad toho, že u hororu se nedá vždy spolehnout na hodnocení. Jeden tábor fanoušků bude pokaždé nespokojen. Kdo očekává krvák a nebo psychologický thriller by zde asi neměl ztrácet čas, ale pro mě to byl vcelku fajn originální a strašidelný horor u něhož. Ten si drží solidní atmosféru a zajímavý děj až to parádního finále. To mne odrovnalo až při něm mrazí. 68% PS: Asi jediný problém jsem měl s dětskými herci. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Po nedávném "Nočním koupání" další, silně mizerný kino horor, který neděsí tím, čím by měl horor děsit ale zpracováním. Neskutečné nudné, bez atmosféry a jakéhokoliv strašení a s neskutečně nesympatickou a otravnou DeWandou Wise, která by po tomhle výkonu, měla okamžitě zmizet z filmového světa a Jeffa Wadlowa, vzít s sebou. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ona už rodinná sestava dávala tušit, že tady si nikdo s ničím mozkovnu nenamáhal a postupem času se to jen potvrzovalo. Je to takový slepence motivů odevšad zabalený do tisíckrát obšlehnutého příběhu o imaginárním příteli. Navrch to moc nevyšlo ani herecky. Pochvalu tak zaslouží jen samotný začátek a ušlo ztvárnění imaginárního světa, byť se nejedná o nic světoborného. Další zapomenutelný mainstream a Wadlow tu jen potvrzuje svojí stagnaci. 30% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

To isté čo Z, prípadne Come Play. Vražda je tam "až" jedna, a aj to mimo záber, hlavná detská hrdinka dosť otravná, ale prežil som. Spočiatku prebieha všetko podľa očakávania, v záverečnej tretine sa ocitneme vo fantazmagorickom svete a objavia sa nejakí bubáci, takže konečne to bolo aspoň trochu zaujímavé. Tých imaginárnych kamarátov je však už toľko, že ma prekvapuje, že ich to ešte baví točiť. Typický komerčný priemer pre násťročných, ale popravde som to čakal horšie. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (7)

  • Rodina sa presťahuje do domu na Elm St. v Springwoode, čo je odkaz na franšízu Nočná mora z Elm Street (od r. 1984) a jeho podobnosť s premisou tohto filmu predstava/realita. (Arsenal83)

Reklama

Reklama