Reklama

Reklama

Tábor číslo 5: Dívčí peklo

  • Taliansko SS Lager 5 l'inferno delle donne (viac)

Obsahy(1)

Do podivného koncentračního tábora přijíždí nová várka nebohých dívek. Osud jim přichystal ty nejtěžší zkoušky jejich životů. Ty šťastnější jsou pro svou krásu vybrány a slouží coby potěcha oka a těla zvrhlých nacistických důstojníků v místním tajném nevěstinci. Ty méně šťastné prožijí zbytek svého života v mučivých bolestech pod skalpely šílených vědců, zkoumajících na bezbranných dívkách schopnosti regenerace lidského těla po popáleninách. Jen ty nejodvážnější vězenkyně se pokusí svým pánům postavit a bojovat o holé životy. Mají naději na úspěch? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (30)

Hennes 

všetky recenzie používateľa

Klasika a další z dílů nacistických sexploitů. Opět množství krásek sedmdesátých let, které jsou v rolích mučených (například lékařské testy nového produktu na popáleniny, kterému předcházi popálení končetina zaživa atd.), či znásilňovaných (vybrané dívky pracují v místním prostředí v roli prostitutek) obětí koncentračního tábora. Film kromě sexu a mučení obsahuje zajímavou hudbu (Vasili Kojucharov, Roberto Pregadio). Ohavná scéna upálení dívek při pokusu o útěk. Srovnávání s klasickým koncentračním táborem, samozřejmě není na místě, neboť jeho hrůzy jsou neporovnatelné s filmem, který nám spíš předvádí erotiku a bolest. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Jak už je známo u podobných snímků. Příběh se tu hledá jen velmi těžko, ale přeci jen tu nějaký náznak byl. Důležité je, ukázat maso a mučení (což já rozhodně ve filmech nevyhledávám). Závěrečný boj byl taky docela směšný. Ženský se samopalama, co "nekopou", drží je poprvé v ruce a trefí každého napoprvé. Slabší dvě. ()

Reklama

G04T 

všetky recenzie používateľa

Název Dívčí peklo možná zní opravdu úchvatně, ale bohužel to zas takové peklo pro dívky není. A to je ten problém! A zvlášť u tohodle žánru. Máme tu pár šuk scén, pár mučících scén a pomstu ke konci.. Neberu to jako spoiler, protože příznivcům žánru je jasný, že na konci nazisploitation filmu by pomsta neměla chybět. Tenhle film prostě nemá víc co nabídnout až na tyhle tři klady.. Co bylo úplně WTF byl ten fakt, že v koncentračním táboře pracuje jako doktor žid???? S jeho židovskou dcerou???? A Němci jim nezkřiví ani vlásek?? No.. Něco by se našlo, hlavně na tý dceři, hehe. Další pičovina co mi nešla na mozek byla taková, že důstojníci vůbec ale vůbec nebyli přísní na ty dívky (aspoň na můj vkus) a vlastně to byla taková dovolená pro ty děvy. Nic moc.. Ale jelikož mám tenhle žánr rád tak přimhouřim očko. ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo takto skúsiť namiesto žánrového zaradenia dráma(!!!)/thriller popis "medical klinik torture domination fetish gore nazi soft porn"... Film orámovaný hustou kožušinov bobrov rokov sedemdesiatych s nulovým príbehom, bez akejkoľvek myšlienky a mizernými hereckými výkonmi, o ktorých sa fakt radšej ani nebavme. Vhodné akurát tak pre ultra tvrdé jadro priaznivcov žánru, ale takých asi ani moc neni... ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Poctivý, klasicko-nacistický sexploit, ktorého hranice siahajú z časti až za jeho celkovú minutáž (vysvetlenie ďalej v komentáry). Tomu, kto aspoň trocha pozná tento špecifický nazi žáner úplne postačí jedno slovo na predstavenie príbehu a dejovej línie a to "klasika". Z tých niekoľko sexploitov čo som mal možnosť zatiaľ vidieť sa tu dokázali všetky skĺbiť veľmi zaujímavo a nápadito – z toho vyplýva veľká rozmanitosť. SS Lager 5 to je všetko v jednom. Nechýbajú tu zákerní nacisti, fešné uniformy, hákové kríže, Adolf na stene, nahota a sexuálne orgie, pokus o útek, plyn, násilie, experimenty, zvrhlosť …atď…atď, …..je toho proste veľa. Značná rôznorodosť, skĺbená do jedného celku a to veľmi pekne. A teraz už to spomínané vysvetlenie prvej vety - SS Lager 5: L'inferno delle donne je značnou kópiou o rok staršieho WIP záseku (nie moc kvalitného) S. Garroneho: Lager SSadis Kastrat Kommandantur a ten je určite zasa kópiou niečoho ďalšieho a tak ďalej. V tomto žánre to myslím nevadí, ak sa samozrejme kopírujú veci, na ktorých stojí celý sexploit, ktorého tradičné prvky má publikum proste rado, či už sa omielajú stále dokola alebo nie. SS Lager 5 si z už spomínaného filmu zobral okrem rekvizít (napríklad celé laboratórium, kulisy atď…) aj hlavnú štvoricu hercov. A to 1#) dobráckeho doktora (tentoraz s lepším finálnym osudom), 2#) slizkú nacistku z Gestapa (miestami milú – jemné masírovanie hrudníka poranenej väzenkine, miestami nemilú – vypalovanie nepekných miest na hrudník žeravým kutáćom), 3#) holohlavé nacistické prasa (sex-alkohol-násilie to je jeho) a samozrejme za 4#) fešného, mladého nacistu s blond vlasmi, ktorý mal v Lager SSadis problémy s mužnosťou, na ktoré by si akoby spomenul v scéne s veľkým banánom medzi nohami, ktorý si tam uviazala jeho čierna spoločníčka na rozkoš pri ich prvom intímnom stretnutí……….Túto starú známu štvoricu nebolo vôbec ťažké spoznať, keďže vizerali rovnako, oblečenie si tiež nemenili. ### Toto je film, o ktorom by sa dali písať zaujímavosti aj ďalej, či už o hudbe alebo hercoch, tento komentár je však už aj tak dosť dlhý, takže to ukončím. Hodnotím 4mi hviezdami a to ako film zo všeobecného hľadiska, ktorý sa páčil veľa. Pre zarytého nadšenca tohto žánru by to mohlo byť kľudne za plný počet (ani by som sa tomu nedivil). Film na to rozhodne má. A malá, už posledná poznámka k výzoru ženských objektov – u mňa nadpriemer rozhodne. Na to kde boli, vyzerali aj tak moc upravene. Miestami ich frizúru nezabudlo pošramotiť nejedno nacistické prasa. Chudinky, ale poriadok musí byť. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama