Reklama

Reklama

The Bell Keeper

Trailer

Obsahy(1)

Film sleduje skupinu přátel, kteří se vydají do odlehlého kempu natáčet dokumentární film. Najdou však něco mnohem zlověstnějšího, než si kdy dokázali představit. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Trápenie od začiatku do konca, zaužívaný scénar béčkových hororov zo začiatku s pokusom trochu pozmeniť riccim spomínaný Evil Dead so slabučkými hercami, naozaj to iba v niekoľkých momentoch pripomínalo horor aspoň okrajovo, inak sklamanie na celej čiare. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Že je Colton Tran režisér bez talentu, mi je už dlhšiu dobu jasné. V tomto nepodarku sa pokúsil o svoju vlastnú variáciu na Evil Dead, akurát že namiesto prekliatej knihy tu máme prekliaty zvon. Skupina hlúpych teenagerov naňho zazvoní a hneď bude les plný démonov. Lenže čo z toho. Gore mizerné, masky katastrofa, scenár úplne hlúpy. Ja síce chápem, že rozpočet bol obmedzený, lenže tu som necítil ani snahu niečo predviesť (na rozdiel povedzme od Švédov, ktorí aj s poloprázdnou peňaženkou zabojovali a zabodovali - teda, aspoň u mňa). Bodík za to, že to bolo asi v dvoch momentoch celkom vtipné. ()

Reklama

chad 

všetky recenzie používateľa

Influencerka a jej partia točia dokument a dostanú sa k prekliatemu zvonu, na ktorý sa nesmie zvoniť, lebo...Čo urobia ako prvé je jasné...Pokus o hororvú komédiu nevyšiel, bolo to skôr trápne fiasko. Randy Couture si pravdepodobne musí platiť účasť vo filmoch, pretože to spolufinancoval a možno pochoval nádeje pána Trana stať sa režisérom... ()

Reklama

Reklama