Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Veľká Británia Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Tak sme sa dozvedeli, že homoklády v zdanlivo usporiadaných rodinách sú tu odjakživa, že Hitlerov pohľad na židovskú rasu bol "opodstatnený", no a že žandárom môže byť aj 147 cm vysoká moslimka so šatkou okolo gebule. Netflix opätovne ponúka svoju tradičnú mix pop kultúr, gender kuchyňu v solídnom námete, avšak treba kriticky dodať, že miestami bez chuti, akoby bez snahy použiť soľ a korenie. Natiahnuť toto všetko na 8 epizód je úplná vražda, kde sa stáva obeťou v prvom rade divák. Po 4 zárezoch som to chcel zabaliť, nevzdal som to, no vyslovene nadšený nie som, i keď musím kurva uznať, že tá odbočka od vraždy do úplne inej pointy, veľmi milo prekvapila. Na záver len dodám, že zrovnávať takýto čiastočný paskvil s počinom ako bol "Dark", je doslova na lakeť, tak snáď Vám ho aj niekto medzi rečou na nos ujebe. Díky. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Trvalo mi dlho, kým som strávila túto filmovú potravu a dokázala sa ujednotiť sama so sebou, že zostávam pri pôvodnom hodnotení. Bolo to ako s kvalitným guľášom – recept na prípravu bol originálny (časové rozvrstvenie do štyroch rovín bolo zaujímavé a na začiatku prekvapivé, nahá mŕtvola s prestreleným okom vytvorila napätie a očakávanie, čo z pokrmu vzíde). Ingrediencie na prípravu boli kvalitné (od kulís až po výber väčšiny hercov a prostredia). Doba varenia diváka bola pridlhá (napätie po prvých dieloch akosi začalo opadať). Asi ten guľáš nemiešali správnym smerom alebo im prihorela cibuľa? Iritovali ma homosexuálne a multikulturálne nasilu onálepkované postavy, akoby sa očakávalo, že divák o toto stojí. Očakávala som viac detektívneho pátrania a menej mysterióznosti. ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Britská troufalost drápat se na kvality německého Darku opravdu zaslouženě skončila na tenké hranici mezi červenými a modrými čísly, protože si bere na paškál sakra zajímavé téma, aby se v něm sama v mnoha aspektech ztrácela a našla sama sebe až v poslední, opravdu vyšperkované epizodě. Bohužel ani tu jsem nedokázal tvůrcům sežrat, protože ji vidím jen jako omluvu za nedotažených předešlých 7 epizod. Snaha byla, ale mohli se snažit více. [viděno na Netflixu] ()

RafaKrakal 

všetky recenzie používateľa

Pokud bych předtím neviděl Dark, určitě bych dával 5 hvězd, nicméně díky znalosti Darku je moje hodnocení o jednu hvězdičku nižší, a to jen díky závěrečné epizodě, která mě trochu zklamala. Jinak však nemám co vytknout, Bodies sebou přináší mysteriózní atmosféru, velmi kvalitní příběh, dobře vykreslené postavy a řadu nepředvídatelných zápletek. Nadto prolínaní časových linií nepůsobí zmatečně, ale naopak vytváří jedinečný zážitek, který jsem měl naposledy právě u brilantního Darku. Pro milovníky tématiky cestování časem 100% doporučji. ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Séria nie je dokonalá. Má nejaké dejové diery, Niektoré postavy mohli byť silnejšie, niektoré príbehové oblúky boli slabé. Ale celkovo to bolo dosť chytré, aby ma to zaujalo, ako dobrá miniséria o cestovaní v čase. Miestami je to však až príliš komplikované, mätúce a nelogické. Ps je vtipné, keď niekto píše, že to celé nezniesol dopozerať a aj tak to ohodnotí a ešte napíše aj recenziu, samozrejme vulgarizmy nesmú chýbať. Ako ináč u tejto užívateľky. 😅😎🙄 ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (4)

  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)
  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)

Reklama

Reklama