Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Veľká Británia Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (9)

Těla (2023) 

Az po dopozerani vyborne vypointovaneho zaverecneho dielu, ktory prepoji tri casove linie a osudy ludi v roznych obdobiach som zdvihol svoje zamyslane, priemerne hodnotenie. Herecky, az na jednu-dve vynimky, nemam moc co vytknut. Celkom mi sadlo i pohravanie sa s casovymi paradoxami a dosledkami "vynutenych casovej slucky". Taktiez bezna realita vsetkych troch vysetrovacich linii je v pohode, hoci kolise ich presvedcivost. A tak, ak sa vam aj z uvodu nejaka nebude zrovna pozdavat, odporucam vydrzat az do podareneho rozuzlenia. Zaujimave a kvaliten spracovane sci-fi s exkurzami do roznych casovych obdobi. Odporucam, dalsi podareny britsky kusok. ()

Jste mrtvý muž (2023) (E01) 

Scenaristicky pomerne zaujimave, hlavne mystery nametom a podobnostou troch casovych linii a i jednou zo vzdialenejsej buducnosti. Mnohych britskych hercov pozname. Kedze je to produkcia netflixu je jasne, ze su pritomna i halda obcas rusiacej "povinneho balicak". Nema zmysel to pomenovavat, uz to urobili ini. Mierny nadpriemer, cakal som viacej, snad sa v dalsej epizode hlbsie "ponorime". Zo vsetkych 4och linii ma jednozacne najviac bavi ta sucasna. ()

Víte, kdo jsem? (2023) (E02) 

Fajnovy renaultik drobnej detektivky, Iris Maplewood z buducnosti. Jej bola venovana prakticky vacsinova minutaz epizody. A i vdaka tomu sme sa dozvedeli, povod "zahadneho" odkazu z predoslej epizody KYAL - Know you are loved. Celkom slusne sa to odvija a vzbudilo zaujem. Nadpriemer. ()

Vše má svůj čas (2023) (E03) 

Linia so zatknutym chlapcom, zo "sucasnosti" bola opat najzaujimavejsia. Zaverecne minuta dokonca vyborna. Zial, to okolo az tak nie. Seansa neucinkovala. Stale vsak kvitujem, prepracovanost, kostymi a filter, ktory tvorcom celkom umne umoznuje vytvarat dojmy z roznych casovych linii. ()

Hodně staré (2023) (E04) 

Slusne nabita a i emocne zaangazovana epizoda. A to vo vsetkych troch liniach. Jednoznacne najprepracovanejsia a najatmosferickejsia cast doteraz. Myslim, ze nasa detektivka bola, bujde v zavere trosku "inokedy". :) Ano, napisal som to tak vedome. ()

Jsme si navzájem duchy (2023) (E05) 

Konecne spolu s minulou castou sa serial dostal do fazy, kedy pracuje mystery, sci-fi atmosfera a rozne casove linie su spolu slusne previazane. Obcas ich sice nepodaju uplne jasne, naopak, trochu chaoticky, ale akosi sa to vzdy vyjasni. Nadpriemer. Uz tusime isto viaceri, kam sa to bude uberat, a tak dufam, ze nas prekvapia a bude to trochu inak. :) ()

Celý svět patří tobě (2023) (E06) 

Vydarena atmosfera, hra o cas, "klamanie" telom, hoci pri "buchani na dvere mi uz svitlo" :). Prekvapila ma akurat linia s drobnou detektivkou v buducnosti. Tam som tomu neuveril. Inak vsak celkom dobra drama a opat pohlady na otazku slobodnej vole, ci sposobu, ako "vysledku dopomoct". ()

Chyťte si mě (2023) (E07) 

Tentokrat je polovica epizody z pohladu toho, ako sa z typka z buducnosti stal "Julian". "Shame,  shame". :) Kto si spomenul na Game of Thrones a Cersein pochod "hanby"? Na rozdiel od predoslych epizod ma napodiv viac drzala linia z buducnosti s drobnou Shirou Haas, ktora si, ako sa dalo cakat, uvedomila dosledky dokonania jej "ulohy". Velmi slusne poprepajali obrazy, ktore sme uz videli, ale ku ktorym sme nemali vsetok kontext. Nuz a zaverecny skok a 'hmat" na chrbat. :) Parada. Prave sci-fi. ()

Věz, že jsi milován (2023) (E08) 

"You left the message for the future,....and here I am". Kvitujem paradne poslieplatenia a obchadzanie sa domnelych i skutocnyc znamych. Potesilo, ze sa pohrali i s casovymi paradoxami a dosledkom ich kolizie a nasledneho popretia. Taxikarku som cakal, a prisla az v poslednych sekundach. Podarene, paradne vypointovany zaverecny diel a na zaklade toho ma tesi, ze som tento serialovy kusok dopozeral. Najlepsi diel serie. ()

Reklama

Reklama