Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý slibný rapper s temnou minulostí potřebuje sehnat peníze na nahrávací studio. Drogový kšeft vyřeší jeho finanční trable, může ho ale stát mnohem víc. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (13)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Rap sám o sebe je podradnosť veľmi nízkeho druhu, ale počuť poľský rap, to je už ako žblnkot výkalu padajúceho do latríny. Keď sa snažíš hrať tvrďáka, ale šušľavým pľuvancom to najzákernejšie, čo vieš vysloviť, je ja pierdolę, takže rozosmeješ aj 15 kilového oponenta. Táto poľská "gangsterka" prišla s prehnanými feťáckymi postavami, je bez atmosféry a s dialógmi ako z pomocnej školy. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý so svojimi nadávkami, sprostými slovami a „trochu komplexnejším“ príbehom sa chce podobať tým snímkam, ktoré jeho vznik inšpirovali. Nemá to však potrebný štýl a ani postavy nedokážu dostatočne zaujať. Prepojenie Poľsko-Slovenského prostredia nevyšlo. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

patto 

všetky recenzie používateľa

nenechajte sa odradiť. film má drive z pouličného prostredia ktorý možno nie každému sadne. Ak Vás osloví trailer , smelo do toho a toto hodnotenie si nevšímajte. Jediné čo by som vytkol je koniec ktorý by mal mať pokračovanie...Na PL skvelých 69% za mňa a 5* na vyrovnanie tohoto "unfair" hodnotenia (aktuál 38%). ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Zaujala mě anotace: „Mladý slibný rapper s temnou minulostí potřebuje sehnat peníze na nahrávací studio. Drogový kšeft vyřeší jeho finanční trable, může ho ale stát mnohem víc.“ Hm, takže mládenec by na svůj projekt vzhledem ke své temné minulosti asi nedostal bankovní úvěr, a proto se rozhodl získat peníze trestnou činností. A co takhle kdyby žádné studio nezakládal a místo toho šel někam dělat nebo se třeba pokusil uplatnit v politice? Vždyť i zpěvák se v partajnickém, chci říci demokratickém systému může stát ministrem. To by si pak na to nahrávací studio jistě snadno vydělal. Aha, film spadá do žánru krimi/drama, nikoli do žánru „rodinný film“ nebo dokonce „pohádka“. Tak či onak mi nepřišel ničím výjimečný ani zajímavý. Na to, že jde o polský film, to byla slabota. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Film o tom, ako sa za dvanásť hodín dokáže život úplne posrať. Aby toho nebolo málo, všetko na čo siahnete, sa tiež posere. Chalanovi nevyšla ani jedna akcia, ani jeden plán, nič. Celé to má však taký divný, poľský vibe, na ktorý som si nezvykol. Cením však porábku. Pocitovo za dva, ale boli tam cecky a Rytmus, takže 3 z 5 ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Krakove (Poľsko). Obdobie natáčania trvalo od 20. septembra do 26. októbra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama