Reklama

Reklama

Molly Singerová se vrací do školy

  • USA The Re-Education of Molly Singer
Trailer

Obsahy(1)

Mladá právnička v utajení se musí zapsat do prvního ročníku své bývalé univerzity, aby zachránila strašně nešikovného dospívajícího syna svého šéfa. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

Mukade 

všetky recenzie používateľa

aj keď ten "pep talk" na konci, zakončený vetou "life gets better as we get older" odráža realitu len občas, určite to nie je že "spravidla" ((: , no ale čo, trocha ružových okuliarov nezaškodí, right (: ()

Monyfik odpad!

všetky recenzie používateľa

Komedie u které prvních 50 minut nezasmějete... Nesympatičtí neumětelové alias Kim čong un, Valentina Těreškovová, Margot Robbie... hnus ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vyzerá to tak, že pomaličky sa začína objavovať viac čisto comedy-based filmov (o kvalitách teraz nehovorme). Andy Plamer servíruje komédiu, ktorá predovšetkým sa odohráva vo vysokoškolskom prostredí. Takže, nejaké základné možnosti pre natočenie vtipných scén a dialógov sú dané. Bohužiaľ však viac-menej dostaneme k rukám polotovar, kde vidíme nevyužité šance (napríklad postava Jaime Pressly by rozhodne mala dostať viac scén a dialógov) – len občas fungujúce vtipy a scény. Vzhľadom na takmer 120 minútový pasáž je to veľa – skrátenie runtime by pravdepodobne trochu pomohlo. By the way, Britt Robertson už taktiež mala lepšiu formu. Dobrý dubing (ako som sa o tom presvedčil) ešte dokáže tie nejaké „škody“ napraviť. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Jen kvůli Brit jsem do tohodle šel. Sice ta herecká skupina byla opravdu silně nesympatická, ale film to byl koukatelnej. Chtěl bych vidět tenhle námět v režii Jonathana Lynna nobo Ivana Reitmana asi tak třicet let zpátky. 40%. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Keď už nevedia čo, idú na univerzitu, kde chlastajú a bavia sa. Do toho nejaký temný príbeh, zvrat, prestrelená minutáž, poznanie, šikmý buzerant a pramálo zberačov. Do podmazu skvelé, dokonca som sa raz aj uchechtol a jednu pridám za to, že sa vyhli fekálnemu humoru, to sa už v dnešnej dobe nevidí. 2 z 5 ()

Reklama

Reklama