Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američanka Kate cestuje do Francúzska za svojim záletným milencom Charliem, ktorý jej po niekoľkých dňoch v Paríži oznámil, že práve stretol ženu svojich snov. Kate chce o svoju lásku bojovať, ale situácia sa začína komplikovať. Už v lietadla stretáva šarmantného podvodníka Luca, francúzskeho voľnomyšlienkára a bohéma, netušiac, že Luc do jej batožiny ukryl pašovaný kontraband... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Prijemna romanticka komedie, ktera bohuzel neprinasi nic noveho do zanru. Meg Ryan tenhle zanr proste sedi, coz je na filmu videt a i Kevin Kline je jako francouz hodne dobrej, skoro az k nepoznani. Ale problem je v tom, ze na tuhle komedii okamzite po shlednuti zapomenete a neni zde nic kuli cemu byste si ji meli pamatovat. Takovej lepsi prumer, kterej nenadchne ale ani neurazi. ()

Amaranta 

všetky recenzie používateľa

Nemám ráda děj založený na rozdílnosti národů, obzvlášť Američanů a Francouzů, tak trochu mi to připomíná Čechy (Prahu) a Moravu a ty přihlouplé Bobule (tím nechci kritizovat ani jednu českou oblast za utahování si z druhé, naopak - karikatuře neušel nikdo). No a ano, chtěla jsem se podívat na romantickou komedii - doják, tak to moc nevyšlo, chybějí silné scény. ()

Reklama

MacGyver 

všetky recenzie používateľa

Možno snívať o večnej láske?:) Previesť túžby do reálu sa matematicky darí menej ako viac (žiaľ toť život...:), ale keď už, tak na sladkú romantickú komédiu v náručí milovanej frajerky alebo fľaše akéhokoľvek tvrdého alkoholu (v lepšom prípade už poloprázdnej...) má len málo voľne dostupných vecí...:) Francúzsky bozk JE jedným z príbehov, po zhliadnutí ktorých človek ešte dúfa v city aké vída vo filmoch... Skvelé obsadenie (Kevin Kline a sladká kráľovná zamilovaných Meg Ryan nemôžu sklamať:), PREKRÁSNE exteriéry francúzskych viníc a popritom starý známy spoľahlivý feeling neodvratného happy endu Vás prinútia zameniť lieh za to najlepšie červené a opäť dúfať...:) ()

murakamigirl 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, milé, úžasne veselé, zdravo romantické, s harmonickou a šarmantnou dvojkou, fajnovým scénarom, o láske, ktorá má náboj ako hrom a ktorej to ale sakramentsky pristane. Kline je odzbrojujúci, Meg Ryan mi ako herečka ani trochu nesedí, ale postava Kate mi jednoducho učarovala... Pre mňa jej najvydarenejšia romantika... a myslím, že aj najvtipnejšia... Francúzsky bozk ja nikdy neodmietnem! :) Zaujímavé komentáre: kleopatra, Anthony, Tosim, Jeanne, EdaS ()

Ollie235 

všetky recenzie používateľa

Meg Ryan a romantická komedie- to se obvykle dobře rýmuje a tady tomu není jinak. Opět, stejně jako například v Lásce přes internet, má k sobě vhodného parťáka (kterým tady Kline rozhodně je) a výborný scénář. Když pak přidáme kouzelné prostředí Francie vznikne rozhodně nadprůměrná romantická komedie, které k dokonalosti chybí snad jen víc nápadu. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (7)

  • Scenárista Adam Brooks má ve filmu cameo roli; hraje pasažéra letadla, který si během letu sundá boty. (StarsFan)
  • Natáčelo se od 17. srpna do 22. prosince 1994 v Paříži a na Azurovém pobřeží, zejména v Cannes. (lapatata)

Reklama

Reklama