Reklama

Reklama

Smršť

Trailer 1

Hlavným hrdinom filmového príbehu je forenzný psychológ Martin Lang (Tomáš Maštalír), ktorý prichádza spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do kúpeľov v horách. Ďaleko od civilizácie si chcú oddýchnuť a pokúšajú sa zachrániť vzťah. Prechádzajú vážnou partnerskou krízou, ktorá pramení z hlboko ukrytej traumy, a tento pobyt je pre nich ultimátom – buď svoje problémy prekonajú, alebo sa každý vyberie vlastnou cestou. Kolobeh rutinných dní však naruší príchod tajomnej zásielky – balíka s dôkazovým materiálom z vyšetrovania tragického prípadu. Odosielateľom je Langov kolega, psychológ. Ten od neho potrebuje pomoc v prípade známom ako „jazda smrti“, na konci ktorého boli štyria mŕtvi. Lang sa spočiatku zdráha, ale postupne podľahne neznámej sile, ktorá ho k prípadu priťahuje. (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Tak podľa traileru to vyzerá tak, že film nemá s knihou (ktorú som práve dočítal) skoro nič spoločné.

hawkins

hawkins (hodnotenie, recenzie)

BathoryMan

Ako chapem tvoj nazor, kazdy sme iny a kazdemu sa paci nieco ine. Napr ani mojej manzelke to nesadlo uplne. Mne zas hej a to napr Trhlina nesadla uplne ani mne, akoby v urcitom momente nevedeli co dalej. Netvrdim ze Smrst nema nejake chyby, ale zaujal ma ten film ako pekne pamaly a stupnujuco bol vygradovany do finale, ktore som sice niekde v druhej polke filmu odhalil, ale nevadilo mi to. Osobne za seba som rad, ze tu vzniklo nieco taketo

samkko

samkko (hodnotenie, recenzie)

Kniha byla docela fajn, kulervoucí atmosféru nelze popřít, tak jsem zvědav.

BathoryMan

BathoryMan (hodnotenie, recenzie)

hawkins

Mňa to zasa nedostalo vôbec ...podľa mňa riadna nuda (podobne ako Trhlina) aj keď sa Bebjak snaží to sa mu veru uprieť nedá film nejde poriadne uchopiť ani žánrovo ani príbehovo (videné na predpremiéra Cinemax CityArena Trnava)

na príspevok reagoval hawkins

Reklama

Reklama