Reklama

Reklama

Devils

Thriller / Mysteriózny / Krimi / Horor
Južná Kórea, 2023, 106 min

Obsahy(1)

Před dvěma lety utrpěl detektiv Jae Hwan (Dae-hwan Oh) velkou ztrátu, když byl jeho kolega a zároveň švagr zavražděn sériovým vrahem. V průběhu honby za tímto brutálním vrahem dojde k nehodě a když Jae Hwan znovu nabere vědomí, uvědomí si šokující fakt – jeho tělo bylo vyměněno s tělem vraha. V naprostém zoufalství začíná Jae Hwan nekompromisní závod s časem, aby ochránil svou rodinu a odhalil tajemství této tajemné výměny. (mikki089)

(viac)

Recenzie (17)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Originálna podívaná z Kórei a za mňa skvelý nápad. Teda až na samotný zvrat, ktorý sa mi až tak veľmi nepáčil a na konci som kvôli tomu rozmýšľal či si to tie 4* zaslúži. Pozerá sa nato však dobre, je to napínavé a miestami slušne krvavé. Ako horor teda rozhodne nie, to by museli aj nejaké tie vraždy ukázať. So záverom celkom spokojnosť, nie som však spokojný s tým, ako zrazu začalo fungovať to sérum. Prehodenie dobrého so zlým super, obaja herci to zvládli na výbornú. Za mňa teda 4*. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Horor minimálne, skôr detektívka s mysterióznymi prvkami. S konceptom prevteľovania sa, ktorý je podaný trochu inak než sme zvyknutí, scenárista sa rozhodne nebojí zavádzania diváka. Neviem nakoľko reálny je záverečný zvrat v skutočnosti, ale tak či onak je film podľa mňa vcelku divácky, napínavý, má fajn akčné scény a musím uznať, že ma aj kvôli slušným záporákom bavil. Slabšie 4* a 70% ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Po několika mých mírných zklamáních v posledních několika měsících teď u mě mí oblíbení Korejci opět významně zabodovali. Thriller temný a vážný, s několika zajímavými zvraty a nebojící se krvavostí a brutalit, tedy frčící přesně v té rovině, ve které to tak dobře umí snad jenom oni. A ona mysteriózní zápletka, která nakonec možná nebude tak úplně mysteriózní? Inu, je to samozřejmě kravina, ale dobře vymyšlená a vcelku přesvědčivě podaná. A že to celé (scénář i režie) je navíc debut třicetiletého mladíčka? Bravo! ()

ainny 

všetky recenzie používateľa

Jang Dong Yoon se nebojí vystoupit ze své image hodného roztomilého kluka a dělá dobře. I záporná role mu sedne a je neuvěřitelné, jaký talent se skrýval v klukovi z ulice, který měl úplně jiné ambice, než se stát hercem. Ale osud tomu chtěl jinak a on si střihnul roli v drsném, poměrně temném filmu o odvrácené straně korejské společnosti. I záměna těl se dá natočit jinak a dobrý střih a hra kameramana s barvami tomu dají ten smrávný šmrnc. No a finále? To je pro mě výborné, i když by se tu určitá pochybnost dala najít. :) České titulky. ()

sochoking odpad!

všetky recenzie používateľa

Celý čas som napäto očakával na rozuzlenie záhady zámeny identít. Ked k tomu došlo, film sa pre mňa zmenil na totálnu kokotinu, v ktorej hlavní aktéri vypadali ako tí najväčší idioti. Do rozuzlenia sa na film ešte dalo ako tak pozerať (musím dodať, že som mal verziu s jedinými dostupnými titulkami, ktoré boli preložené zrejme cez Google Translator, takže už len to bolo utrpenie si domýšľať kontext viet). Potom zo mňa zvedavosť opadla a stále som kontroloval zostávajúci čas do konca. Pri pozeraní takýchto filmov mám pocit, že najlepšia éra korejských filmov o sériových vrahoch už je za horizontom. ()

Galéria (44)

Reklama

Reklama