Reklama

Reklama

Larry, kroť se - Série 11

(séria)
Trailer
USA, 2021, 6 h 5 min (Minutáž: 32–42 min)

Tvorcovia:

Larry David

Hrajú:

Larry David, Cheryl Hines, Jeff Garlin, Albert Brooks, Lucy Liu, A.B. Farrelly, Brandon Kyle Goodman, Laura Kightlinger, Charlotte Newhouse (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(10)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Devadesát Dva 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z mála show, ke které jsem se sice dostal mnohem později, než jsem plánoval, ale možná je to tak dobře, protože to je trochu retro feel good comedy, ale s každou sérií to zraje jako víno v tom, co to je. Skvělá chemie mezi postavami a ty spirály situací. Záležitost pro takové to nenáročné sledování k nějaké další činnosti. "You know what my Oscar speech would be, if I win an Oscar? I wanna thank the Academy, dont allow babies on plane. Good night." "They'd like that speech. You'd be hero." ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ja by som tak chcel, aby sa Larrymu konečne aj niečo podarilo. Lenže ono by to tak stratilo to, vďaka čomu mám ten seriál rád. Veľmi sa mi páči, že to vlastne kvalitatívne vôbec neklesá a že to vždy vie prekvapiť plejádou zaujímavých cameo úloh. 11.séria prišla možno o trošku skôr ako mala, ale stále sa vie pochváliť časťami, ktoré sú perfektné. To, že Irma Kostroski bola neznesiteľná postava bolo jasné od prvého momentu. To, že sa zdržala 4 posledné diely bolo trošku kvalitatívnym posunom späť. Hoci chápem prečo tam bola. V zásade je to ale stále vtipné. Larry David nesklamal. 11.séria - 80% ()

Reklama

Galéria (254)

Reklama

Reklama