Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charles chce dvěma agentům prodat barel, který dělá z lidí zombies. Ale zombie se vymknou kontrole a Charlese zabijí. Jeden z bareůu najde Julián s kamarády. Kamarádi si myslí, že je to nějaká droga, kterou by mohli prodat a vydělat. Jeden z nich chystá velikou párty. Vše se zkomplikuje, když se objeví zombie, které mají chuť na lidské mozky. Je na Juliánovi, jestli uteče a nechá všechny zabít nebo se jim postaví. (ČSFD)

(viac)

Recenzie (36)

fcreading 

všetky recenzie používateľa

"Ak uvidíte oživujúce mrtvoly, mierte im na hlavu." Otrasný diel z celej série ktorý sa snaží dosiahnuť kvality prvého dielu, a len ťažko sa mu môže rovnať. To že Zombie rýchlo utekajú, nám dáva náznak toho, čo môžme čakať za shit alebo lepšie povedané šaškáreň vtipnosti, ktorá ako sa zdá je trapná a nedosahuje kvality predchozého dielu, ktorý sa aspoň snažil. Jediný kto mi prišiel vtipný, bol ten kostnatý Zombie, ktorého sme mali možnosť vidieť z prvého dielu, ale čo je najhoršie, objavi sa len na pár sekúnd a potom ho rozprášia na kusy. Ešte spomeniem potkana, ktorý je tiež Zombikom, alebo vtipnú scénku kde sa Zombie zahryzne do ryti roztlieskavačky, to sú jediné scénky, ktoré stoja zato, ináč strašne velká nuda 40 percent. ()

kosta73 

všetky recenzie používateľa

Docela milé překvapení. RAVE TO THE GRAVE je ze všech pokračování námětem a atmosférou nejvíce podobný skvělé jedničce. Je až s podivem, že toto vcelku zábavné dílko , které má docela originální zápletku a skousnutelný herecký ansábl má na svědomí stejný režisér, který natočil otřesnou čtverku NECROPOLIS. Dvě a půl *. ()

Reklama

Hellblazer 

všetky recenzie používateľa

Takže dávam len jednu hviezdičku a to aj preto lebo som videl nejakú zasranú verziu kde bolo všetko cenzurované, a to aj kozičky (no nenaserie to keď sa na obrazovke objaví pekná, mladá a hlavne nahá baba a zrazu sú tam štvorčeky?), teraz si nemyslite, že som na to nejak nadržaný, ale pri tomto filme to bola jedna z mála vecí, ktorá mohla zaujať. Našťastie, aj keď išlo o značný cut, tu bolo celkom pekné gore. Horšie na tom bol humor, ktorý oproti štvorke prakticky zmizol....teda, ospravedlňujem sa, je tu humor, presnejšie primitívny humor na ktorom by som sa nesmial ani ako malý a hlavne sú tu trápni mafiáni a takzvaní herci. Najhoršie na všetkom je, že to celé presne nadväzuje na predchodcu, čo však platí len pre úvodnú scénu, potom je to s tými istými hercami ale úplne nanovo (asi majú vymyté mozgy z tej techno hudby, čo je pre mňa ďalší mínus). No ale plánujem si zohnať unrated a možno hviezdičku prihodím. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1985 bol natočený jeden z najvýznamnejších amerických zombie horrorov "Return of the Living Dead". Stal sa kutovým filmom. O tri roky bola vyprodukovaná druhá časť. Bola to nie moc podarená zombie komédia. Päť rokov po nej prišiel Brian Yuzna s tretím pokračovaním, ktoré tiež za moc nestálo. Po dlhých trinástich rokoch opäť oživil túto sériu režisér Ellory Elkayem. V roku 2005 natočil ďalšie dve absolútne zbytočné pokračovania: "Return of the Living Dead 4 - Necropolis" a "Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave". * ()

eraserhead666 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zlatý Uwe Boll a jeho zombie sračky. Tohle je opravdu trapnost nad trapnost, nudnost nad nudnost, ubohost nad ubohost, blbost nad blbost. Myslel jsem, že obecně platí, že se filmaři každým dalším filmem lepší, proto trošku nechápu, že ti samí, co natočili sice slabou, ale přesto pořád lepší než tohle, předcházející čtyřku, nedokázali tohle natočit alespoň na stejné úrovni. Ruce, mozky od tohohle pryč. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Jedna z postav se jmenuje „Coach Savini," což je odkaz na Toma Saviniho, tvůrce zombií pro většinu filmů George Romera.“ (HellFire)

Reklama

Reklama