Reklama

Reklama

Tomáš a Diana - Season 1 (2023) (séria)


Episode 1 (S01E01)

(epizóda)

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyšlo asi 15% gagov a z ostatných sála také trápno. Zase sme dieru do sveta neurobili a je hanbou, že preberáme formáty, ktoré sa v zahraničí uplatnili pred viac ako 20 rokmi! Un gars, une fille (Chlapec a dievča) vznikol vo Francúzku ešte v roku 1999, vtedy ho diváci poznali vo forme krátkych 5-minútových epizód. My sme to predĺžili a zhovadili. Ale možno sa Maštalír s Mórovou chceli vrátiť do minulosti, kedy tvorili aj pár, potom už nie, keď si Mórová nepochopiteľne zobrala za manžela Ďura Mokrého a spoločnému synovi dali opäť nepochopiteľne meno Quido, aby sa Mórová ako známa rozhoďnožka zase na tajňáka stretávala s Maštalírom. Aspoň toto je verzia Mokrého a ten veru vtedy penil a z komika skončil až ako rosnička a dnes už nikto o ňom nič nevie. Už keď aj poplatné médiá mainstreamu tvrdia, že ide o "najslabší seriál tejto sezóny", tak sa asi fakt niečo nepodarilo. Čo ale kvitujem, že seriál nie je vulgárny a nerieši sa politika alebo stupídny humor na úrovni Horná Dolná, z ktorého sa odrazu robí skvost slovenskej tvorby. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Na tento počin sa bohužiaľ nedá ani reagovať mojím klasickým odrážkovaním a tak sa vyjadrím v celku. Pokým budú v slovenských televíziách na rozhodovacích stoličkách sedieť imbecili tak sa moc nepohneme. Ozaj tento koncept gagov je vhodný na comedyTV a preto ju nikto nepozerá. Pobaví maximálne bezduchých divákov ktorých prah humoru sa zasekol v roku 1998 na Nogovy a Skrúcanom. Diana aj Tomáš sú vynikajúci herci a aj tu sa o niečo snažia ale ten content je tak nezmyselný že ani ich herecké majstrovstvo to nemá šancu zachrániť. Na každých 20. minút jeden letmý úsmev je žalostne málo. 16% ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Koncept, ktorý bol aktuálny a populárny tak pred dvadsiatimi rokmi a vo svojej podstate už vtedy mlel z posledného sa rozhodla televízia Joj zadaptovať, lebo veď čo na tom, že toto ,,scénkové predvádzanie starých vtipov" rámcované životom stereotypných postáv nestačilo vo všetkými nenávidenom Kameňáku či pofidérnych Našich, ľudia to isto budú sledovať vďaka bulváru a bývalým milencom Maštalír-Mórová.⚪Nie, ani tieto dve hviezdičky nestačia na to, aby takýto formát, vyslovene ťažko za zenitom, uspel. Pre mladú ,,tiktok" generáciu predstavuje len nejakú zmes ,,boomerských" vtipov, staršia generácia si zase radšej večer pustí štyridsiatu reprízu Colomba, Maigreta či Dobrodružstiev kriminalistiky. Vidno, že Joj tím naozaj vie, do akých projektov zainvestovať.⚪ ()

Vajonek 

všetky recenzie používateľa

Už když jsem zahlédla ukázky, nijak extra vtipné mi to nepřišlo, říkala jsem si ale, zejména kvůli Maštalírovi, kterého mám docela ráda, že zkusím a uvidím. Prvních pár minut první epizody jsem pak uvažovala, jestli někde není nějaká chyba, jestli se stále nedívám jen na nějaké ukázky. Proč jsou ti dva lidi furt v nějakých obchodech s hadry a přitom se mění jejich původní hadry, ve kterých přišli? Pak jsem pochopila, že tohle je zřejmě koncept seriálu, že ty jednotlivé několikavteřinové či několikaminutové skeče na sebe vůbec nemusí (dějově, časově) navazovat. V první epizodě se tak evidentně rozhodli prsknout za sebe pár návštěv pár obchodů, do toho nějaké to divadlo, duchaplný rozhovor v ložnici... Což o to, člověk na takový koncept není úplně zvyklý, to by ale samo o sobě nemuselo vadit, klidně bych zkusila zhlédnout něco zase trochu jiného. Kdyby ty rozhovory Tomáše a Diany nebyly tak neuvěřitelně nahodilé, předvídatelné, stereotypní, trapné... Tohle fakt někoho baví?!? Jestli jo, užijte si to, já jsem dlouho nic tak strašného neviděla. Trapárna za trapárnou, nuda, pocitově trval ten dvacetiminutový díl tak hodinu. Takže první epizoda bude zároveň moje poslední. Jedna hvězda za herce, kteří by asi byli schopni i něco solidního předvést, kdyby to nebylo v takovéto debilitě (pardon, pokud se někoho dotknu). 15 %. ()

Ceso68 

všetky recenzie používateľa

Vôbec to nie je je blbé, len trošku primitívne. Mne sa to však páči. Pozeráme to s manželkou a vo väčšine scénok sme sa našli a takmer na všetkých sme sa nasmiali. Aj napriek prebratej talianskej šablóny, je to na slovenské pomery celkom fajn.  A Diana i keď nie je dobrá herečka - teda podľa mňa - tak sa tu celkom odviazala. Ja to doporučujem párom, ktorí sú spolu dlhšie ako 10 rokov. ()

Reklama

Reklama