Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby sa narodili v rovnakom storočí, bol by z nich dokonalý pár... V roku 1876  je mladý a atraktívny Leopold, vojvoda z Albany, jedným z najžiadanejších ženíchov v New Yorku. Strýko Henry sa snaží mladíka výhodne oženiť, pretože po smrti rodičov prišiel o veľký majetok. Okrem obdivných pohľadov dievčat ho prenasleduje aj neznámy mladý muž, vďaka ktorému sa Leopold presunie v čase do budúcnosti a ocitne sa v New Yorku na začiatku 21. storočia. Píše sa rok 2001 a šľachtic z 19. storočia spoznáva nielen autá, telefóny a televíziu, ale ak krásnu a sympatickú Kate. Ich spoločná cesta je plná nedorozumení, komických situácií a prekvapujúcich zvratov. Leopold sa ľahšie vyrovnáva s modernými technickými vymoženosťami ako s názormi a životným štýlom modernej ženy. Kate dlho odmieta uveriť, že Leopold skutočne pochádza z dávnych čias, a považuje ho za čudáka či vtipkára so špecifickým zmyslom pre humor. Cíti však k nemu čoraz pevnejšie puto a hoci je rozvážna a racionálna, z lásky k nemu sa rozhodne urobiť riskantný krok do neznáma. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (333)

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Hledala jsem pro dnešní večer oddechovku a našla, vrátila jsem se k tomuto snímku po osmi letech a vyplatilo se..  Když nemůžete najít tu pravou, skákněte si pro ni v čase.. Je to roztomilé, vtipné, zábavné.. Užila jsem si to fantastické rýpnutí do reklam a stejně tak i obratného ztvárnění, že žena má být ženou a muž mužem.. Hugh Jackman je tu k zulíbání a Liev Schreiber skvělý.. U mě filmová spokojenost.. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Tento film možno mal nejakú tu originálnu zápletku a mohla s toho byť pekná romanca lenže všetko sa to hneď na začiatku zvrtne do frašky ktorá je neskutočne hlúpa a ponúka nám hotové MENU hlúpostí, nezrovnalostí, stupidít, absurdností a nejaké to klišé ako jednohubku. Meg ryanová má svoju slávnu dobu za sebou. Bohužiaľ ale týmto sa absolútne prikovala k nižšej vrstve hereckej pretože jej chabý, otravný a neuveriteľný prejav ako ženy som ešte nikdy nevidel a Jackman môže byť len rád že má tie adamantiové pazúry vďaka ktorým dokázal že je kvalitný herec a neukončil svoju kariéru skôr ako začal pretože tak hlúpeho hlavného hrdinu som ešte nevidel , jediný ktorý stojí za povšimnutie a ktorý má v tomto filme bavil aspoň zo začiatku bol Breckin Meyer ale ten natočil posledne gargielda 2 tak čo. Každopádne Mangold natočil vysoko podpriemerný film ktorého zachraňuje ani neviem čo ale aj keď som bol na konci sklamaný a znechutený nemohol som vyslovene povedať že sa mi to nepáčilo aj keď hlúposť je to poriadna. Raz pozrieť a dosť. A hádam nemyslíte vážne že je ešte directors cut?!!! ()

Reklama

asinus 

všetky recenzie používateľa

Nemastný neslaný výkon Meg Ryan v obyčejné romantické komedii vystavěné na myšlence setkání dvou lidí z různé doby, myšlence ale trestuhodně nevyužité, když už použité. Zároveň kladem i záporem je Hugh. Je paradoxní, že jediný on je z herců přesvědčivý, když jeho postava je jediná nereálná. Tak markantně zastiňuje ostatní, že to je až na škodu. ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

Příběh o lásce, překonávající století.. Počkat, to jsem už někde slyšel a ne jednou. Zapomenu na to, protože jak Jackman tak Ryan jsou strašne sympatičtí, sluší jim to spolu a vždy ocením takovou příjemnou romantiku, hlavně když je spojená se scifi motivem ala Návštěvnící - tedy člověk ze staré doby ve víru velkoměsta.. Konec krásně sladký, na nějaký letní večer nejlépe s někým jako stvořené dobré 4 PS: hm, dívám se, že to natočil Mangold, můj oblíbenec přes western.. No, bylo tam cítit to jeho charisma ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Celkem příjemná a VELMI romantická podívaná, která ovšem vyprchá z hlavy dříve, než z kina dojdete domů. Co ovšem potěší, je spolehlivá Meg Ryan, u které jsou takto laděné filmy poznávacím znamením a její doménou a hlavně ona je zárukou, že se dají přežít. Jednoduše řečeno, Meg je jednou z mála životních jistot v tomto nejistém světě :o)) ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (11)

  • Hugh Jackman bral lekce etikety od Jane Gibsonové, odbornice na společenské chování 19. století. Mimo to se učil společenským tancům a jízdě na koni. (CrypzzXD)
  • Během scény, kdy Leopold pronásleduje Stuarta po schodišti, se v jedné chvíli zdá, jakoby Stuart urazil během vteřiny hned několik metrů. V původně natočené verzi v tom místě oba muži vrazili do Kate, stoupající po schodech. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama