Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Sergio, který před šesti lety zavraždil svoje rodiče, od té doby neřekl ani slovo. Mladá psychiatrička se teď za každou cenu snaží vyšetřit, co se tehdy stalo. (Netflix)

Recenzie (9)

Cinex_studio 

všetky recenzie používateľa

Netflixová věc, u které jsem neměl vlastně žádná očekávání a seriál mě neskutečně překvapil už na první pohled. Vizuál je totiž to, co ze začátku hraje velkou roli, kompozice, svícení a rozvržení scén je na seriály v poslední době velice nadprůměrné a tak mě to donutilo shlédnou všechny díly za jeden den. Příběh, který je vyprávěn nemusí asi sednout každému a může se zdát, že je to chvílemi natažené, ačkoliv mi přijde, že je to vlastně záměr, protože do scénáře se to hodí. Pomalé odhalování jednotlivých faktů příběhu je zábavné a já se těšil, jak to vlastně skončí. Jsem ochoten přijmout fakt, že tento počin nemusí sednout každému a tak se pravděpodobně nedostane tento seriál na jakousi pomyslnou špičku Netflixových projektů, ale já bych si to moc přál, protože mě po dlouhé době na této platformě zaujal nejen vizuál, ale i kvalitně napsaný příběh, co dává smysl. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia majú skrátka priveľa času na sprostosti. Alebo priveľa promule v krvi. Tým myslím tento absurdný, nedomyslený seriál. Videla som jeden z najlepších úvodov, aké som kedy videla, asi za to tá jedna hviezda, ale to, čo nasledovalo, už nemalo s priemernou inteligenciou nič spoločné. V úplnej skratke - celé to bolo o psychicky nestabilnej psychiatričke, vraj vysoko inteligentnom zločincovi, ktorý vyhádzal z balkóna vlastných rodičov (aj keď mne sa teda nezdal ani za mak inteligentný), a snahe nájsť jeho nevlastnú sestru po prepustení z toho päťhviezdičkového ústavu. Do toho primiešaná nejaká kátľa, nejakí skorumpovaní policajti a to s tou cirkvou či čím, som fakt nepochopila. Z Biblie nikdy nič dobré nevzišlo. Aspoň v tomto sa tvorcovia nesekli. A v neposlednom rade nezákonné sledovanie z tridsiatich kamier 24/7, ktoré by nijaký sudca neschválil. Jedine, že by išlo o dobrovoľnú verziu Big Brother. ()

Reklama

Harpy 

všetky recenzie používateľa

Zabudla som toto ohodnotit hned po videni, koniec si uz nepamatám, jediné, čo sa mi vybavuje je tá psychologicka co si stale robila dobre pri zaberoch hlavnej postavy a bola nadržana. Liezla mi na nervy :D a prišlo mi, ze by potrebovala psychologa…potom tam bola zdlhavaaa pozorovacka, sledovacka, natahovali to uplne zbytocne. O nicom. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nudné, absurdné, bez atmosféry, ani poriadnu hudbu tam nevedeli dať a polovicu času pozeráte len na nadržanú Almudenu, ktorá sleduje Serdža a proste nemôže odolať, tak si pri kamerách aj zamasturbuje, aby sme na prvý pohľad vedeli, že ide o netflixovinu. Psychiatrička ako vyšitá, pôsobí totiž, že sama by sa mala ísť liečiť, čo je asi údel tejto profesie. Až potom mi došlo, že v podaní červeného filmového Nka je slovo psycholožka odvodené od slov psycho a lôžko. V konečnom dôsledku film neprináša divákovi nič, len návod, ako dobre padnúť z balkóna. ()

sofiapetra 

všetky recenzie používateľa

Dávám čtyři hvězdy, protože průměrné to nebylo ani náhodou. Prostě takové španělsky krásně šílené. Mohla bych sice asi mít milion výhrad ke scénáři a jeho ukotveni v realitě, ale připadá mi to zbytečné. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Seriál sa natáčal v Madride a Bilbau (Španielsko). Obdobie natáčania trvalo od 24. mája do 18. septembra 2022. (Arsenal83)
  • Séria sa počas prvého týždňa od vydania stala druhou najstreamovanejšou neanglicky hovorenou sériou na Netflixe. (Arsenal83)

Reklama

Reklama