Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď záhadne zmizne niekoľko teenagerov, detektívka Bobbie Briggsová (Krista Grotte Saxon) vyšetruje jediné dievča, ktoré ušlo "nemŕtvemu" monštru zvanom Devilreaux, ktoré bolo nimi prebudené a teraz sa mstí za vraždy spáchané už pred viac ako 160 rokmi v období hlbokého otroctva. Detektívka tak musí navštíviť opustený farmársky dom, kde bude čeliť Devilreauxovi sama v pokuse zastaviť jeho krvavé vyčíňanie, no zároveň odhaliť súvislosti a príčiny, ktoré hnev nemŕtveho vyvolali. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ideálny spôsob, ako si vychutnať amatérčinu, ktorý priam emituje z obrazovky. Niektorí herci ani hubou nevedia pohnúť bez toho, aby ste videli, že im je možno aj tá kamera nepríjemná. Že možno aj trému majú. Film spája legendu z 19. storočia, súčasnosť a ešte pomedzi to skáče do flashbackov súčasnej postavy, takže trocha chaos, aj keď človek sa ľahko orientuje v tom, čo je čo. Zvyšok je o voodoo, čo chceš vrátiť do hrobu, ale Voodoo People od Prodigy boli teda strašidelnejší. Aj keď pár mäsiarskych zásekov do krku tu je. ()

Ammit odpad!

všetky recenzie používateľa

No jó, běloši jsou zlí a chudáčci černoši je musí proklínat pomocí voodoo, aby měli, ti ubožáčci, trochu ochrany před vším tím rasismem a těžkou prací na plantážích po boku bílých Irských děcek, které byly bity stokrát tolik, stály desetinu toho, co černí na thu s otroky a černou magii na své pány posílat nemohly. ()

Reklama

Reklama