Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď záhadne zmizne niekoľko teenagerov, detektívka Bobbie Briggsová (Krista Grotte Saxon) vyšetruje jediné dievča, ktoré ušlo "nemŕtvemu" monštru zvanom Devilreaux, ktoré bolo nimi prebudené a teraz sa mstí za vraždy spáchané už pred viac ako 160 rokmi v období hlbokého otroctva. Detektívka tak musí navštíviť opustený farmársky dom, kde bude čeliť Devilreauxovi sama v pokuse zastaviť jeho krvavé vyčíňanie, no zároveň odhaliť súvislosti a príčiny, ktoré hnev nemŕtveho vyvolali. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

Ammit odpad!

všetky recenzie používateľa

No jó, běloši jsou zlí a chudáčci černoši je musí proklínat pomocí voodoo, aby měli, ti ubožáčci, trochu ochrany před vším tím rasismem a těžkou prací na plantážích po boku bílých Irských děcek, které byly bity stokrát tolik, stály desetinu toho, co černí na thu s otroky a černou magii na své pány posílat nemohly. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ideálny spôsob, ako si vychutnať amatérčinu, ktorý priam emituje z obrazovky. Niektorí herci ani hubou nevedia pohnúť bez toho, aby ste videli, že im je možno aj tá kamera nepríjemná. Že možno aj trému majú. Film spája legendu z 19. storočia, súčasnosť a ešte pomedzi to skáče do flashbackov súčasnej postavy, takže trocha chaos, aj keď človek sa ľahko orientuje v tom, čo je čo. Zvyšok je o voodoo, čo chceš vrátiť do hrobu, ale Voodoo People od Prodigy boli teda strašidelnejší. Aj keď pár mäsiarskych zásekov do krku tu je. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama