Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ondřej sa v snahe ochrániť svoju vnučku Kláru vystaví pôsobeniu temných alchymistov a skončí na psychiatrii. Aj tu však nie je jasné, čo je ilúzia a čo skutočnosť. Príchodom Vedmy sa otvára ďalšia záhada: Aby pomohla ľuďom, musí Klára spoznať lásku. Ale ku komu? Je to jej tajomný spolužiak Tom? (Voyo)

Diskusia

renaa

renaa (hodnotenie, recenzie)

…s príspevkom /2000_2009/súhlasím, ale gramatika katastrofa, des…

2000_2009

2000_2009 (hodnotenie, recenzie)

Všetci čo sú nespokojný s pomalosťou postupújecoho deja, by si mali uvedomiť že je to 5 dielna miniséria a ak by dej išiel prirýchlo vsetko pidstatné by sa odohralov v prvých 2 dieloch a zvyšné diely by už nemali o čom byť. Takto je dej dávkovaný pomalšie ale za to vyváženejšie. A pomalosť je v prípade minisérie výborné plus nie mínus.

 

Pokial ale člivek hladá bezduchú trieskačku a vybuchovačku kde schopnosti slúžia  iba na to aby sa s nimi postavy s IQ krčmového opilca pobily,  V TAKOM PRÍPADE, TENTO SERIAL NIE JE TO PRAVÉ. Serial rozpráva zaujímavý dej tiahnúci sa 400 rokov do dejín čiže do roku 1623, keď istý alchymista vytvoril niečo čo umožnuje väčný život na základe živenia sa negatívnou energiou ľudí. Proti týmto temným alchymistom stoja bytosti svetla čo sú antropomorfné nytosti ktore chcú ľudstvo posunúť do novej éry aj dimenzie a ludia ktorý majú dary komunikovat s bytosťami svetla ( sú tzv. vedomý). ... ďalej vám už ale prezdrázdať nebudem, pozrite si minisériu ale treba pozerať s porozumením.

Reklama

Reklama