Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príťažlivého Matta Sullivana (Josh Hartnett), ktorý má niečo cez dvadsať, opustila už pred pol rokom priateľka Nicoel (Vinessa Shaw), na ktorú sa márne snaží zabudnúť - najčastejšie v náručí nejakej inej ženy. Jedného dňa sa dozvie, že Nicole definitívne stratil - zasnúbila sa totiž s iným! Cíti, že to chce radikálny rez, a keďže práve prežíva pôstne obdobie, rozhodne sa svoj srdce bôľ liečiť odriekaním. Žiadne dotyky, bozky a maznanie... Žiadne pôžitky. Úplná sexuálna zdržanlivosť po dlhých 40 dní a 40 nocí. Matt, povolaný dizajnér webových stránok, sa už po týždni cíti omnoho lepšie a vôbec netuší, že svojím rozhodnutím vyprovokoval hotovú stávkovú búrku u svojich kolegov a priateľov, pretože jeho spolubývajúci Ryan (Paulo Constanzo), sa s Mattovým tajomstvom „zveril“ Internetu. Stávky sa začnú násobiť od chvíle, keď sa náš odhodlaný hrdina náhodne stretne s krásnou a inteligentnou Erikou Suttonovou (Shannyn Sossamon), ktorá mu hneď na začiatku prejaví svoje sympatie. Čo teraz? Chcel by s ňou byť stále, držať ju za ruku, bozkávať... Lenže o stávke už vedia azda všetci - a predsa nie je žiadny slaboch... Nezostáva mu nič iné, ako dúfať, že Erika pochopí v akej zložitej situácii sa ocitol. Lenže aj tie najskvelejšie ženy berú niektoré veci celkom inak, ako si muži, ktorí ich milujú, predstavujú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (256)

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Neviem prečo sa tento filmík snaží pretlačiť názor, že bez sexu človek absolútne nemôže fungovať a čo horšie... no keď už spolu akože chodíme (rozumej: videli sme sa 3x), tak sa hneď musíme spolu vyspať, lebo inak sme divný. Takže: komédia? nie nebolo to smiešne; romatický? vôbec to nebolo romantické. Takže pre mňa prepadák za tie hlúpusti ktoré to chce prezentovať... ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý děj s určitou myšlenkou naprosto nevyužitý. Námětově to vypadá na další ´prcičovský´ snímek, ale není tomu tak. Lehká komedie s romantickou šablonou se snaží pobavit, ale moc to nějak nejde. Humor je suchý a děj jako takový postrádá živost. Josh Hartnett se sice snaží, ale své postavě nedodal určité charisma a přesvědčivost. A tak se jedná o nenáročný film, který moc nenadchne, ale pro ty, co moc nechtějí u děje přemýšlet by postačit mohl. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Uff, tomuto filmu som sa dlho vyhýbal, asi som tušil čo by ma pri jeho sledovaní čakalo. Neboli to žiadne pekné veci. Je to typická sexom posadnutá kvázi komédia, na ktorej nie je vtipné skoro nič a trápne skoro všetko. Harnett sa do hlavnej úlohy priam agresívne nehodí a jeho priateľka stvárnená Shannyn Sossamon sa nehodí vôbec nikam. Konanie postáv je v úplnom rozpore so zdravým rozumom, a hoci úvodná premisa je sľubná, jej prevedie je tristné. Vlastne ani neviem povedať za čo dávam jednu hviezdu. 2+/10 ()

Johnny 

všetky recenzie používateľa

Holt je to romantická komédia. A tak človek od nej čaká v podstate bezmyšlienkovú zábavu. Keď sa k tomu pridá celkom zdarilý výkon hlavného protagonistu (napr. scéna s predstieraným orgazmom) a miestami vtipné momenty ako napr. už spomenuté In-Diana Jones, tak z toho vznikne v podstate príjemná zábava. Pobavilo. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Šteklivá téma v ktorej som obdivoval zrazu naplánovanú a vykonávanú výdrž sa zriecť niečoho. Ja si väčšinou nedávam veľké predsavzatia, lebo mi to dlho nevydrží, musím si dať to isté predsavzatie viackrát a až potom sa mi to podarí. Film bol občas sexy, občas zvláštny najmä s tými kamarátmi a ženami, ale vtipné to až tak veľmi nebolo. Romantický príbeh tam byť nemusel, to bol len typický hollywoodsky ťah. Myslím si, že to bol obyčajný americký teenagerský film s dobrým hercom v hlavnej úlohe, ale nič viac, nič menej, len mal škandálnu tému pre staršiu generáciu. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (8)

  • Film je v Malajzii pre obscénnosť zakázaný. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal hlavne vo Vancouveri, ale niektoré scény boli nakrútené aj na niektorých miestach v San Franciscu. Film sa natáčal od 1. októbra do decembra 2000. (Arsenal83)
  • Všimli jste si kameramana v odrazu ve skle autobusu, když hlavní představitelé seděli na zadních sedadlech? (don corleone)

Reklama

Reklama