Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príťažlivého Matta Sullivana (Josh Hartnett), ktorý má niečo cez dvadsať, opustila už pred pol rokom priateľka Nicoel (Vinessa Shaw), na ktorú sa márne snaží zabudnúť - najčastejšie v náručí nejakej inej ženy. Jedného dňa sa dozvie, že Nicole definitívne stratil - zasnúbila sa totiž s iným! Cíti, že to chce radikálny rez, a keďže práve prežíva pôstne obdobie, rozhodne sa svoj srdce bôľ liečiť odriekaním. Žiadne dotyky, bozky a maznanie... Žiadne pôžitky. Úplná sexuálna zdržanlivosť po dlhých 40 dní a 40 nocí. Matt, povolaný dizajnér webových stránok, sa už po týždni cíti omnoho lepšie a vôbec netuší, že svojím rozhodnutím vyprovokoval hotovú stávkovú búrku u svojich kolegov a priateľov, pretože jeho spolubývajúci Ryan (Paulo Constanzo), sa s Mattovým tajomstvom „zveril“ Internetu. Stávky sa začnú násobiť od chvíle, keď sa náš odhodlaný hrdina náhodne stretne s krásnou a inteligentnou Erikou Suttonovou (Shannyn Sossamon), ktorá mu hneď na začiatku prejaví svoje sympatie. Čo teraz? Chcel by s ňou byť stále, držať ju za ruku, bozkávať... Lenže o stávke už vedia azda všetci - a predsa nie je žiadny slaboch... Nezostáva mu nič iné, ako dúfať, že Erika pochopí v akej zložitej situácii sa ocitol. Lenže aj tie najskvelejšie ženy berú niektoré veci celkom inak, ako si muži, ktorí ich milujú, predstavujú... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Všech těch, co říkají jaká je to blbost, že je to hrozně snadný, tak se chci zeptat:

"Kdo z vás si za posledních 40 dní ani nevyhonil?" :)

 

Je to přitažený za vlasy, ale o tom to přece neni, je to film pro zasmání :)

senky15

senky15 (hodnotenie, recenzie)

malo to tmave chvile ale  zbytok černota :D až tak zle to nebolo ale miestami važne katastrofa

cazalis

cazalis (hodnotenie, recenzie)

Od tohoto snímku jsem opravdu neočekával nic víc, než spíše podprůměrnou komedii. Bohužel se těžko smiřuji s představou komedie, u které se ani jednou nezasměji. Musím přiznat, že jsem film ani nedodíval a všem, kteří si trochu váží svého času, upřímně doporučuji, aby s tím ani nezačínali. Dvě hvězdičky snad za slušný výkon Joshe Hartnetta a celkovou filmovou únosnost.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

celkom mily parecek sosamon a hernet.. a ta scena s kvetmi akoze pri milovani.. bola pecka

Zeck

Zeck (hodnotenie, recenzie)

Viděl jsem to jako puberťák,ani tenkrát mě to moc nebavilo, ženský jsou natom filmu asi to nejzajímavější.

mibara

mibara (hodnotenie, recenzie)

Zkoušel jsem,jak dlouho vydržím bez toho,abych musel sáhnout na ženskou.Vydržel jsem to zhruba půl roku,ale pravidelně jsem onanoval.

LasVegas

LasVegas (hodnotenie, recenzie)

jen pro to ze jsem to videla jako mladsi s odstupem casu tam toho moc nevidim ale jako odreagovacka to jde

Reklama

Reklama