Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doc Alexander (Frank Grillo) je tým, ktorý zabezpečuje aspoň krehké prímerie medzi guvernérom a kartelom, keď si za peniaze kupuje zhovievavosť prokuratúry. Lenže prímerie čoskoro skončí a Doc je ponechaný sám na seba s cieľom ochrániť jedinú osobu, na ktorej mu v živote záleží – dcéru Dixie. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Totálne tupé béčko, ktoré predstiera, že je niečo viac. Minimálne prvú polovicu sa snaží budovať seriózny pohľad na hierarchiu skazených amerických politikov a mexických kartelov. Keď ale scenáristom definitívne došli nápady, tak poslali hlavného hrdinu strieľať jedného zloducha za druhým a tak sa dočkáme skoro viac hnusných CGI priestrelov hlavy ako vo Wickovi. Ani akcia za nič nestojí. Jednoduché kratučké prestrelky plné mizerného CGI. Postavy po dramatickej stránke vôbec nefungujú a z tých namachrovancov som sa akurát tak smial. Najviac ma pobavilo moderné multi kulti rozdelenie postáv, ktoré hrozne bije do očí. Hlavný hrdina má dieťa s černoškou, skazená politička je lesba a hlavný drsný hitmen rád šuká transvestitov. Ale na aziatov alebo slovákov si zase nespomenuli. Jebať. 3/10. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Když pominu že to celé nedává moc smysl, logických děr je tu víc jak v cedníku a je třeba přivřít všechny oči aby to tvůrcům prošlo, tak je to vlastně fajnové béčko, kde se stane přesně to co bude divák čekat na první dobrou a přesně tak to i nakonec skončí. Grillo jede na půl plynu, ale ono to nakonec stačí a jemu tyhle béčka sedí…50% ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Čistokrevně béčková braková gangsterka, s tunou nesmyslů a nelogičností ve scénáři, s digitálními krvavými cákanci po výstřelech a s trapně volným řetězem na Grillově motorovce, kterou se chystá řezat hlavu guvernérovi. Ale zároveň je to ohromná hlína. Třeba když Grillo bez rozdílu kosí poliše, grázly i náhodný svědky jak na běžícím pásu a tváří se u toho tak nezaujatě a flegmaticky, jako kdyby v práci házel lopatou. Nebo jak se Grillo producíruje na veřejnosti s krví nasáklou brašnou, ve který má hlavu guvernéra. Nebo když si s ní povídá v autě. Nebo když hlavu v motelový koupelně balí ještě do igelitky, aby tak nebarvila. Nebo celá ta úchylácká WTF pasáž s psychopatem Cucem a se starým vrásčitým tranďákem, něco tak ujetýho se fakt jen tak nevidí. Popravdě bych tomu dal nejradši čtyři, ale zase když se podívám, jakým filmům obvykle dávám čtyři... Ale co bych nedal, ten biják je tak špatnej, až je vlastně dobrej. A tuze zábavnej, i když často nechtěně. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Grilla mám rád, ale toto fakt nie. Chcelo to byť iné, divné s určitou dávkou artu a surovosti, no bohužiaľ táto misia na záchranu malej černošky bola odsúdená na neúspech už len tým, že každý v tom to filme je buď totálna lopata, smažka, transka, nesympatická opica alebo inak mentálne či morálne zdegenerovaná figúrka, vrátane tej hlavnej a preto človek nemá komu fandiť a je mu u prdele, kto natiahne brká a kto nie. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Frank Grillo je tu divnej patron. Zachraňuje dceru, která má vrch hlavy jak Skipper z Tučňáků a její matka je ošklivý chlap s parukou. Při tom zabije půlku Oklahomy a Texasu, srdíčko si otevře jedině tehdy, když si povídá s uřezanou hlavou na sedadle spolujezdce a svou sněhobílou košili si neznečistí, i když porcuje tělo motorovkou (pravda, poslední dvě scény měl skvrnku na pravém rameni, ale ta byla ze snídaně od kečupu). A proti němu drsný únosce, který rád zabíjení, vzletné kecy a zadky obstarožních drag queens.. Postavit to celé na jejich nevyhnutelné konfrontaci je příjemně naplněný žánrový standard a pokud se povznesete nad logické nesrovnalosti a hloupé chyby (po Candy Land se zase opakují mrkající mrtvoly), možná ucítíte i vibrace Paula Schradera a Abela Ferrary.. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Tulse, Owasso, Catoosie a Sand Springs (Oklahoma, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama