Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Edita a Alžbeta sa snažia urýchliť zásnuby svojich detí. Alena a Irena hľadajú spôsob, ako sa vysporiadať s nedostatkom látok. Nachádzajú nečakané riešenie po tom, čo Irena navštívi Alenu v jej svete. Eva zúfalo hľadá riešenie svojho problému. Problém rieši aj Vilma, ktorá musí Kristínu presvedčiť o svojej nevine, alebo nájsť pravého vinníka. Dunaj zažíva krušné časy po útoku vandalov a vyhrážkach. Rudolf čelí tlaku, aby pristúpil na ponuku gardistov. Klára sa ocitá na mieste, kde nemala byť a robí zásadné rozhodnutie. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možno Ali paša v slovenskom obchode v roku 1939 je príliš veľa, ale bludár 2000_2009, čo ani gramatiku nepozná a slovo história si bežne mýli s hystériou, je úplne vedľa. Nacisti predsa boli spojenci Arabov, spájal ich spoločný nepriateľ a tým boli Židia. Navyše Hitler v prejave raz povedal: „Islamské národy nám budú vždy bližšie ako napríklad Francúzsko“. A možno pána "hysterika" prekvapím, ale Slovenský štát nikdy nebol považovaný za nacistický (dokonca ani teraz liberálnymi médiami), pretože to ani nejde - národný socializmus je niečo úplne iné než Tisov režim. Ale to je na polemiku s inteligentami a nie s "hysterikmi". ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪V Slovenskom štáte si v obchode s módou vyberá produkty nejaký emír Ali Paša Mundi, pričom zároveň sú prítomné aj všetky jeho ženy, ktoré napriek tomu, že majú do jednej oblečenú burku, vykúpia v obchode všetky šaty, dámske saká či sukne, pretože....to isto dáva zmysel. Asi taký, ako to, že vedúca oddelenia módy zachraňuje ženu po potrate priamo v priestoroch skladu obchodu, pričom si všetci ostatní, čo ju pri tom videli myslia, že jej musela robiť potrat. Robiť potrat. V priestoroch skladu obchodného domu. Počas pracovnej doby.⚪Divák podľa scenáristov očividne nemá rozmýšľať, má len konzumovať, pretože len k tomu je dobrý. Ako ale ktokoľvek súdny môže ešte brať vážne takéto idiocie, s ktorými sa tu ešte úplne navážno pracuje? Veď väčšina zápletiek je už na úrovni paródie.⚪ ()

baclajean 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Absencia Herr Klausa v seriáli mi vôbec neprekáža, skôr naopak. A Kristína Svarinská aj pán režisér by sa tiež mohli naučiť, že genitív množného čísla od slova zážitok je "zážitkov", a nie "zážitkoch". ()

2000_2009 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Arabi v nacistickom štáte kvoli ktorým ešte aj špeciálne uzavrú obchodné cenrum a "prezumpcia neviny či nezávislý súd" v nacistickom štáte ??... je to čím ďalej tým horšie. Veď sa to s hystorického seriálu premenilo na bezvýpovednú komédiu. Nemohlo by to to už skončiť ?, to sa fakt nedá sledovať. ()

Reklama

Reklama