Reklama

Reklama

Epizódy(20)

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna je naopak trochu lepšia než tá prvá. Samozrejme, že prznenie histórie, histórie s mäkkým i, tu pokračuje. A už si človek nejak zvykol a zasmeje sa  a pochopí. Scenáristi totiž nemajú čas prečítať si aj nejakú voľne dostupnú štúdiu či prácu, na to pri pití kávy a filozofovaní o dúhových pochodoch nemajú predsa čas. Ale mimo historických blábolov sa dobre celkom vyvinuli niektoré osobné linky a tak hlavne záverečné časti boli dosť pozerateľné. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Druhá séria, kvalitatívne rovnaký nepodarok ako prvá. A tu nejde už ani o to prznenie dejín, to by bolo fakt nejmenej, ak by sa tento seriál dal sledovať a mal kvalitný scenár a réžiu. Lenže nemá ani jedno. V Čechách ten hlavný vzťahový leitmotív tiež nie je bohviečo, ale kvalitatívne to tak o 50% ťahá hore Arichtev a jeho réžia, lebo ten človek má pre to cit.⚪Tu akoby absentoval aj cit, aj nejaký charakteristický rukopis, všetko. Hlavne, absentuje logika, živé správanie sa postáv, veď to sú všetko bábky odriekajúce veľmi veľmi slabý text, nič nedáva zmysel. V roku '39 si nevesta na slovenskej svadbe berie niečo modré, nové, požičané... Veď to je vyšitá paródia, ale nie, tu v tomto scenári sa to všetko berie vážne, bežne, takto to bolo... A takéto idiocie sú tam stále, každý diel, každú druhú scénu. Veď to ani nie je možné, toto už musia scenáristi robiť naschvál, aby sa o nich písalo a držala za sledovanosť ľudí, ktorí seriál sledujú ako vtip.⚪Keby to bola aspoň dobrá telenovela, ale takto... Zlatá labuť si s väčšinou zápletiek poradila oveľa lepšie, logickejšie a už v tomto bode sú asi o štyri kroky pred Dunajom.⚪ ()

2000_2009 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna horšia než prvá. Prosím už nepokračujte, przníte obdobie 2 svetovej, prekrucate fakty aj reálie. To mala byť dramaticka komedia ?, lebo ja som myslek že to mal byť Hystorický Seriál, no toto sa na hystóriu ani len nepokúša hrať ()

Reklama

Reklama