Reklama

Reklama

Ren zhe wu di

  • angličtina Five Element Ninjas (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola Aliance vyhraje turnaj kung-fu. Poražení se s tím nehodlají smířit a povolají si na pomoc Kembuchiho a jeho školu 5 elementů, kteří ovládají ninjitsu ve stylu pěti přírodních elementů (slunce, voda, oheň, dřevo a země). Ninjové vyvraždí školu Aliance, pouze jedinému se podaří uniknout - Xiao Tian Haovi. Ten se uchýlí k mistru Yangovi, aby se od něj naučil záhadnému umění ninjitsu. Xiao teď tedy zná tajemství tohoto stylu a může pomstít smrt svých bratrů a mistra z Aliance. (maverick10)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Dva klany súperia že kto z nich má lepšie kung-fu. Tí v bielom drvivo vyhrávajú a tak si tí v čiernom zavolajú na pomoc aj jedného japonského samuraja. Ten oplýva rôznimi múdrosťami ale aj tak prehrá a musí teda spáchať harakiri. Má však brata a ten je šéfom ninjáckej bandy ktorá potom príde a vyzabíja celý ten biely klan, samozrejme okrem jedného ktorý potom zasa vycápe všetkých ninjov až budú zelený. Nie je to žiadna intelektuálna zábava, rákosníci sa jednoducho neustále mlátia, sekajú a trhajú na kusy. Chlap čo sa potkne o vlastné črevo čo mu vytŕča z nohavíc sa tak často nevidí. Choreografia súbojov je veľmi slušne vymakaná a dosť náročná. Odfláknutá je len povinná tréningová sekvencia kde posledný z klanu príde k majstrovi, chvíľu tam potom stvára nezmysly s šatkou cez oči a nakoniec k novým schopnostiam vyfasuje aj troch bratov ktorí mu helfnú proti ninjovským zmrdom čo sa maskujú ako stromy, vyskakujú spod zeme aj z vody a mávajú dymovnicami. Konfucius vraví - Haíííííííííííííííííííííáááááááááá... čo v preklade zhruba znamená že je to podarená kungfáckoninjovská konina. ()

anais 

všetky recenzie používateľa

Velice zajímavá záležitost. Perfektní bojové scény, v nichž se přeživší bojovníci z vyvražděného čínského kláštera musí utkat s japonskými ninjy. Mezi těmito scénamy je však naprosto podprůměrný, laciný děj, který působí neuvěřitelně směšně. Hlavně díky naprosté neschopnosti herců cokoliv hrát. Sledovat bojovníky v podivných bílých, bizarních oblecích, se srandovními, nalepenými kotletami je nevšední zážitek. Nevšední jsou ale také souboje, v nicž se mísí přehnaná krvavost se skvělou atletikou:-) V sedmdesátých letech natáčel Chang Cheh lepší filmy, ale ne tak bizarní, a tedy divácky zajímavé. ()

Reklama

raimi 

všetky recenzie používateľa

Nádherná, barvama hýřící nonstop rubačka. Co scéna, to drahokam. Pamětihodný je rozhodně napínavý masakr klaďasů v kung-fu škole a mrazivě krutý konec proradnice Chen Pei Hsi. Soubojů je nespočet a překypují úžasnými nápady, jak ti zpropadení ninjové tahají z rukávu další a další podlé triky. A jelikož jde o film Cheh Changa, tak dojde na hrdinské krveprolévání a dokonce i na gore. Prvotřídní zábava, proložená občasným příjemným humorem. ()

Ironfood 

všetky recenzie používateľa

Zrádní japonští ninjové se svými nečestnými fígly expandují v Číně a jejich ninjutsu dává hrubě na prdel místnímu kung-fu. Přehlídka všelijakého ninjovského čtveráctví je opravdu velmi pestrá, mě nejvíc mě pobavili lesní ninjové:-) Čína sice nakonec zvítězí, ale až po urputném boji v poměru čtyři na jednoho... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

kung-fu filmy od Chang Cheha som nikdy nemusel. Toto už má aspoň celkom dobré bitky. Sú síce fázované, ale natoľko zrýchlované, že pôsobia celkom plynulo a svižne. Choreografia je solídna, ale nič dychvyrážajúce tu nikto nepredvedie. Našťastie bitiek je neúrekom. Bohužiaľ zápletka o súperení dvoch škôl ma vôbec nezaujímala a bolo mi jedno kto vyhrá, pretože všetky postavy sú strašne nevýrazné až sa mi trochu aj plietli, čo sa mi bežne nestáva. Celkovo to je pre mňa tuctový kung-fu priemer. 5/10. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama