Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Azra úspěšně předstírá, že je soukromá učitelka, a studenty pak tajně učí, jak si plnit sny. Jenže život a láska jim postaví do cesty spoustu překážek. (Netflix)

Recenzie (6)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Odľahčená (a mierne modifikovaná) verzia filmu Hitch na turecký spôsob, v produkcii Netflixu. Film a príbeh s polovičným plynom, Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Námetovo to znelo výborne, ale výsledok nie je bohužiaľ až tak oslnivý. Spočiatku som mal dokonca problém sa zorientovať, že o čo tu vlastne ide. Potom sa to síce rozbehlo, ale pôsobilo to na mňa po celý čas dosť ťažkopádne, miestami až príliš predvídateľne. Postavy boli zaujímavé, a aj po dejovej stránke bolo na čom stavať. Akurát to zostalo také ... nerozvinuté, a to je obrovská škoda. Ale OK, aspoň na tie 2* to určite bolo (hoci potenciál bol oveľa vyšší) ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa je prekvapenie, že v Turecku existujú aj také pekné slečny. Alebo našli 2 jediné schopné, neviem. No proste turecká Lula sa snaží byť sexy a sebavedomá pod dohľadom použitelnej učiteľky, ktorá robí presný opak toho čo vyučuje. Bolo to aspoň vtipné, miestami, a zbytočne ma to neiritovalo. Keby boli škaredé, píčuval by som. 2 z 5 ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Nevím, jaké jsem měl o Turecku mínění, ale v pointě pěkné, sympatické holky v nenáročné romantické komedii. Nečekejte žádné zázraky, vlastně jde o takovou neškodnou blbinku, ale  asi jsme už všichni viděli mraky větších nesmyslů, co se týče tohoto žánru. ()

Reklama

Reklama