Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

arkie 

všetky recenzie používateľa

Komplikovany pribeh, ktory ma sprvu vyborny napad a clovek ocakava napinave zvraty. Ale bohuzial pointa pribehu je vazne slaba, postavy jednaju velmi nelogicky, napr casto opakuju “toto je jedine riesenie”, aj ked to nie je pravda. Napriek dobremu priestoru ziadna postava nie je dostatocne vysvetlena a dej spolieha na seriu nahod. Sklamanie. ()

JoVanGogh 

všetky recenzie používateľa

Dobré ale... Prvé cca 2, resp. 2 a pol epizódy sa Inside Man javil ako vynikajúci psychologický triler s detektívnymi a mystery prvkami a skvelými hereckými výkonmi Davida Tennanta, Dolly Wells a Stanleyho Tucciho. Taký seriál, kedy vieš, že už je 1 hodina v noci a tebe chýba ešte veľa do konca, ale je ti to jedno, lebo to do zajtra nevydržíš, len aby si to dopozerala s márnym pocitom frustrácie z toho, čo si videla. Chytala som sa za hlavu z toho, ako neuveriteľne hlúpo sa veci skončili. Na druhej strane, aj tak to nebola strata času a ako krátka jednohubka to určite poteší každého/každú, kto si fičí na mystery trileroch. ()

Reklama

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Vcelku pútavo natočené a originálne vymyslené. Avšak psychologicky tam dosť vecí nesedelo. Okrem skvelého Davida Tennanta a výborne sekundujúceho Stanleyho Tucciho sme videli aj dosť priemerné herecké výkony, na aké som doteraz nebola v britskej produkcii zvyknutá a čo ma mrzí viac, vykonštruované dialógy, ktorým sa dalo ťažko uveriť. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

seriál který si na něco hraje a já bych moc rád věděl na co. Moffat opět přichází se sérií, která vypadá jak je strašně moc chytrá a zapeklitá, ale ve skutečnosti je spíš divná. Ještě beru tu Tucciho linku, protože on je sympaťák i jako trestanec a dietní Sherlock ale tu linku kde hraje prim David Tennant moc nepobírám.  Celá tahle linka, chování Tennantova pastora a jeho reakce na vzniklou situaci je totiž tak neuvěřitelná a bizarní, že i scénky od Monty Python dávají větší smysl. Ještě klika, že má tahle polouvěřitelná taškařice jen čtyři díly...60% ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celý seriál je jedna schizofrenní slátanina, která přepína mezi linkou v USA a linkou v Anglii. Ta USA je několikanásobně lepší, ale idiocie té britské táhne seriál dolů. Vrchol demence co si až pár minut na závěr hraje na chytrou a promyšlenou podívanou. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama