Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (554)

plagát

Neon Demon (2016) 

Snaha tu je, ale je to hrozny film.

plagát

Zabiják (2023) 

Neurazi, trochu potesi, ale inak trochu fadny film. Dost pomale tempo, ocenujem, ze hlavny hrdina nie je nejaky bezchybny Bourne, ale okrem opakujucich sa hlasok a naznakov z lokacii sa o nom nic nedozvieme. Ziadne technicke orgie, hlavny hrdina nepotrebuje byt IT specialista, aby sa dostal tam, kam potrebuje.  Zaujimave sceny - napr. ked ho vidime, ako si da sluchatko do praveho ucha, vzapati sa to prepne na jeho pohlad a pocujeme hudbu len z praveho kanala. Bohuzial sa tu tieto zabery rychlo prepinaju, takze to hodne matie. Tiez Morrissey je sice uvodom vtipny, ale je trochu lame, ako casto ho Fassbender pocuva.  Takze film vtiahne, ale nezanecha vacsi dojem. :(

plagát

Indiana Jones a Nástroj osudu (2023) 

Digitalne omladeny Harrison Ford (2 verzie) je napriek vsetkej technike citit umelinou, hlavne ked je obklopeny CGI zo vsetkych stran. Pribeh je asi rovnako jednoduchy a predvidatelny ako predosle filmy, takze preco sa nan stazovat. Par debilnych fyzikalnych a chemickych nezmyslov - "Phoebe kasle: - Smrdi tu metan.  Indiana: - Nedychaj." ... Indiana poleje alkoholom a zapali artifakt, ktory potom nedymi a nespali drevenu podlozku. ... Indiana postreleny do ramena v krkolomnom pristavani v nemeckej stihacke spocita korekciu temporalneho skoku s ohladom na kontinentalny drift za poslednych 2000 rokov - pricom vsetko, co musia spravit je preletet dierou v oblohe ... atd. Phoebe Waller-Bridge je vitane osviezenie, Mads Mikkelsen ma slabu rolu, ale je nacek, tak sa to da cakat. Celkovo som sklamany, ale bolo asi navne odo mna nieco ocakavat.

plagát

Flash (2023) 

Dost sklamanie, story je slubna ale nedokaze naplnit ocakavania. Na rozdiel od Marveli tomu chyba edge, aspon trocha originality. Vizualne farebne, ale zasa o konsku dlzku za sucasnou kvalitou. Klucove efekty su plne CGI generovanych postav na urovni druheho Matrixu. Michael Shannon vyzera ako okopirovany z Man of Steel, Sasha Calle hra uplne bezvladne. Zaver uplne debilny. Fakt to nestoji za to.

plagát

Před vraždou (2022) (seriál) 

Komplikovany pribeh, ktory ma sprvu vyborny napad a clovek ocakava napinave zvraty. Ale bohuzial pointa pribehu je vazne slaba, postavy jednaju velmi nelogicky, napr casto opakuju “toto je jedine riesenie”, aj ked to nie je pravda. Napriek dobremu priestoru ziadna postava nie je dostatocne vysvetlena a dej spolieha na seriu nahod. Sklamanie.

plagát

Irský zázrak (2022) 

Ak cakate rychly dej a prekvapive rozuzlenie, budete sklamani. Pomaly, atmosfericky film, vyborne spraveny.

plagát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Podla mna vyborne spracovane a bavili ma vsetky postavy. Nie som ale fanaticky tolkienista a musel som si obcas pozriet na wiki, co je co za postavu .. a tak mi urcite usli odbocenia od predlohy. Ale az na hovadinu s tym, ze na par lodiach si doviezli celu kavaleriu a kone na pevnicu, som nevidel az taky strasny problem. Pacilo sa mi.

plagát

Godzilla (1998) 

Vizualne sa to este mozno da, ale je to skor Jursky park nez Godzilla.

plagát

Dave Chappelle: Konečná (2021) (relácia) 

Trochu trapne sledovat bohateho komika, ktory sa meni na karikaturu seba sama. Homofobicke a transfobicke vylevy, uz to ani nie je kvoli sledovanost, on snad aj sam veri, ze ho lgbt-komunita o cosi obrala, ze on je obet. Navyse je zjavne, ze o teme ani nic nevie.

plagát

Ricky Gervais: SuperNature (2022) (relácia) 

Ricky sa snazi byt stale relevantny, ale uz mu to po rokoch slavy moc nejde. Takze pocujeme bud recyklovane stare vtipy, humor pre ludi, co nedokoncili zakladnu skolu, alebo najnovsie transfobne vtipy. Co by nebolo zle, keby boli vtipne. O to horsie je, ze on vie, ze je to lacny pokus, ale asi uz nevie vymysliet nic lepsie.

Ovládací panel
6 bodov