Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veterinár Herman Varnick nariadi svojim podriadeným, aby mu zohnali ďalších psov na jeho pokusy. Pri vykradnutí obchodu so zvieratami sa však šteniatku bernardína podarí utiecť a nepozorovane sa dostať do domu Newtonovcov. Je to celkom normálna, pokojná rodinka. Ale len do chvíle, kým ich život a bytové zariadenie kompletne nezmení práve bernardín Beethoven. Zapáči sa mu pekný dom so záhradou, ktorý je otvorený všetkým hosťom. Päťročná dcéra Emily a desaťročný Ted, trinásťročná Ryce i mama Alice sa domnievajú, že otec George konečne vyslyšal ich detské prianie a šteniatko im kúpil. Ten je ochotný nechať psa v dome len dovtedy, kým sa neprihlási jeho majiteľ. Bernardín však rastie ako z vody a keď sa nasťahuje do Georgeovej manželskej postele, zdá sa, že pohár trpezlivosti pretiekol... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • Výcvik psa Beethovena měla na starosti Eleanor Keaton, vdova po herci Busteru Keatonovi. Z velké části se na výcviku podílela také škola pro psí herce Accurate Animal Action, kterou vedou od roku 1978 na svém ranči v Los Angeles zakladatel Karl Lewis Miller se svou dcerou Teresou Ann Miller. (Mara12)
  • Titulní roli si zahrál pes Christ, který se mimo jiné objevil také v seriálu Krok za krokem. (WolfR)
  • Ve scéně, kdy si večer Beethoven zapne televizi, vysílají film Vlkodlak (1941). (stursky)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Charles Grodin

Zemřel herec Charles Grodin

19.05.2021

Ve věku 86 let zemřel včera v americkém Connecticutu herec Charles Grodin. Mnozí diváci si ho jistě vybaví hlavně jako otce rodiny Newtonových z komedií o sympatickém bernardýnovi Beethoven a… (viac)

Reklama

Reklama