Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V aute bývalého tajného agenta Marka Roberts (Wesley Snipes) nájdu po nehode zbraň, ktorou bola spáchaná dvojnásobná vražda v New Yorku - s jeho odtlačkami! Lenže Mark býva v Chicagu a tvrdí, že v New Yorku nikdy nebol. No aj napriek jeho tvrdeniam ho zatknú. Väzňov, medzi ktorými je aj Mark, transportujú lietadlom. Transportu sa na príkaz svojej šéfky účastní aj policajný zástupca Samuel Gerard (Tommy Lee Jones). Lenže lietadlo havaruje... Posádka sa síce zachráni a podarí sa zaistiť takmer všetkých zločincov - jeden väzeň totiž chýba! Mark Roberts... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (267)

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se Snipesovi povedlo. Klobouk dolů. Na Uprchlíka Šerifové sice zdaleka nemají, ale pobaví a to nemálo. Tommy Lee Jones si asi řekl, že opakování je matka moudrosti a střihl si stejnou roli z Uprchlíka. Paradoxně nejlepší postavou je hlavní záporák, jehož jméno zde z určitých spoilerových důvodů zveřejnit nehodlám. Vynikající kamera, slušná hudba, holohlavý Snipes a Tommy Lee "Uprchlík" Jones. No řekněte, není to skvělý? ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad typické pokračovanie, ktoré kopíruje koncept jednotky, len vo väčšom merítku. Ale príbeh tentoraz vôbec nefunguje. A aj postava Tommy Lee Jonesa je tentoraz prekvapivo nudná. Snipes je pre zmenu nevýrazný a zloduch pozor boiler s Dawneyho syndrómom ma sklamal. Kopíruje sa aj v akcii, ktorá je kvalitne prevedená. Holt, stará škola, ale je jej málo, aby to zachránilo tento nefunkčný akčný thriller od nudy.  3/10. ()

Reklama

Derek 

všetky recenzie používateľa

dnes uz viac menej zabudnute pokracovanie skveleho "Uprchlika" ktory vystrelil Tommy Lee Jonesa a jeho postavu serifa Gerarda az k oskarovym vavrinom. US Marshals tento raz proti nemu stavia dalsieho nevinneho odsudenca Wesleyho Snipesa (skoda ze je ho vo filme dost malo) ktoremu sa podari utiect v najlepsej akcnej scene filmu. zvysok uz tak dobru akciu neprinasa i ked sa na to dobre pozera (goldsmith a bartowiak su zarukou slusneho standardu) je to viac menej predvidatelna nuda... ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Diváci, ktorým sa páčil Utečenec očakávali, že v Šerifoch sa dočkajú pokračovania. Dočkali sa však remaku minimálne o jeden stupeň horšieho. A nebolo to iba následkom rozdielu medzi Harrisonom Fordom a Wesley Snipesom. Vykrádanie seba samého je zlozvyk, ktorý bohužiaľ nie je zriedkavým javom. Preto aj situácie a hlášky, ktoré boli úspešné v Utečencovi, vyvolávajú v Šerifoch iba rozpaky. Ak ponechanými tromi hviezdičkami signalizujem, že ide o pozerateľný film, musím dodať, že iba raz. ()

adams89 

všetky recenzie používateľa

Volné pokračování úspěšného Uprchlíka už nebylo tak dobré, ale přesto nijak neurazí. Určité výhrady by se ale našly. Tak zejména, výrazně ubylo napětí. Dále pak Wesley Snipes už není tak kvalitní postava, jakou vytvořil už před ním Harrison Ford, ale snahu mu určitě nelze odepřít. Hodně nepřesvědčivý byl pro mně ale agent Royce, v podání Roberta Downeyho, který se mezi ostatními vyšetřovateli ztrácel a jako profesionál mi příliš nepřipadal. O několik těch procent výš to potom ve výsledném hodnocení vytahuje opět skvělý Tommy Lee Jones, který opět ukázal, že role rázného pronásledovatele mu sedne na míru. Tak tedy, díky němu dávám solidních 60%, jako druhý díl to špatný film nebyl.60% ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (18)

  • Robert Downey Jr. nemal rád prácu na produkcii a v rozhovore krátko po uvedení o filme povedal: „Je to možno najhorší akčný film všetkých čias, a to jednoducho nie je dobré na udržanie dobrej duchovnej kondície." (Arsenal83)
  • Všetky autá na cintoríne majú kalifornské poznávacie značky, aj keď scéna je natočená v New Yorku. (Arsenal83)
  • Mark J. Sheridan (Wesley Snipes) nosí hodinky značky 1996 Swatch Irony Chrono "Vernissage" YCS101. (dyfur)

Reklama

Reklama