Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takmer skrachovaný producent Bobby Bowfinger (Steve Martin) dobre vie, čo poriadny filmový trhák potrebuje skutočnú a lákavú hviezdu v hlavnej úlohe. Pre svoj nový projekt je pripravený urobiť čokoľvek, len aby konečne získal úspech, o ktorom sníval už od detstva. Keď vhodný kandidát, zhýčkaný miláčik publika a médií Kit (Eddie Murphy) úlohu odmietne, lebo sa mu nepáči scenár, Bowfinger sa rozhodne zobrať to za iný koniec. Prečo sa nakoniec zdržovať nejakým súhlasom a zmluvami, stačí dobre pripraviť potrebnú situáciu a počkať si, aby Kit náležite zareagoval. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

Compadre 

všetky recenzie používateľa

když jsem viděl, že v Trháku pana Bowfingera hraje Steve Martin, říkal jsem si, že nejspíš půjde o úplně neškodnou rodinnou komedii, ale na poměry tohohle herce byla tahle sranda dravá až dost :). spíš by mi do role režiséra, co točí s celebritou, která vůebc netuší, že hraje v jeho filmu, padnul takový mizera jako třeba Billy Bob Thorton...ale nevadí..Martin obstál moc dobře. Nápad je sám o sobě špičkovej, je tu spousta hlášek, výbornej Eddie Murphy, krásná a nymfomanská Heather Graham a vůbec všechno...Ps: "Výborný, tak si tu scénu s líbáním sjedeme ještě jednou a prosil bych bez erekce.." :))) ()

E-Fox 

všetky recenzie používateľa

Povedených komedií není moc, tak buďme rádi za Trhák pana Bowfingera! Steve Martin ví, že všechny filmy stojí 2 184$ a přesně za tolik hodlá natočit ten svůj. A Eddie Murphy, slavný herec, který má hrůzu z mimozešťanů, v něm hraje, aniž by o tom věděl. A to všechno s úžasnou nadsázkou. Prostě "skvjééélýýýý skvjéééééélýýýýýýýý!!!" ()

Reklama

Renfield 

všetky recenzie používateľa

I po třiadvaceti letech to Hollywood vlastně stále vystihuje, v případě Shakespeara snad dvakrát tolik. O otroctví to sice není, ale i tak měl Kit Ramsey toho Oscara dostat, hrál to přeci úplně reálně a těch pokažených dnů. Minimálně za adrenalinovou scénu přeběhnutí dálnice by si ho zasloužil i jeho bratr Jiff. Eddie Murphy je ve dvojroli fajn, Steva Martina jsem herecky přetrpěl a kvůli Heather Graham bych si snad takové natáčení i prožil. Blíže závěru tomu sice dochází dech, ale to není nic co by nevyřešilo několik ninjů s padělanými kabelkami. 75% ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

Silne béčková komédia, ktorej humor často balansuje na hrane trápnosti. Najlepší na filme je originálny nápad o nakrúcaní filmu bez toho, aby o tom hlavná hviezda filmu vedela. Z toho potom pramenia rôzne zábavné situácie. Výborná bola "hororová" scéna v garáži, škoda, že podobných scén neprináša film viac. Eddie Murphy príšerne prehráva, je cítiť, že svoje krátke hviezdne obdobie z 80. rokov má už za sebou. Steve Martin je zase, povedal by som, etalón trápnosti. Filmu sa nepodarilo rozvinúť slušný potenciál námetu. ()

zigy 

všetky recenzie používateľa

Trhák po americku...."všechny filmy stojí stejně - 2184 dolar, po odečtení nákladů na......" ..."oscarovou nominaci dostane černoch jen, když hraje otroka, a bílej vždycky oscara, když hraje imbecila.....sežeň mi roli debilního otroka!" Murphy je konečně vtipný jako v Beverly, jen škoda toho Mahdala....a Steve Martin? Tohle je jeho životní dílo. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Film byl natočen podle incidentu, který se stal roku 1927. Jeden ruský filmař použil záběry z dovolené Mary Pickford a upravil je do filmu tak, aby to vypadalo, že v něm skutečně hrála. (viperblade)

Reklama

Reklama