Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obchodníčka s umením Patrice (Uma Thurman) nezažíva najlepšie časy a tak, keď sa jej vyskytne možnosť privyrobiť si praním špinavých peňazí pre mafiána Gordona (Samuel L. Jackson), ponuku využije. Pri nekalých praktikách však narazí na nájomného zabijaka Reggieho (Joe Manganiello), z ktorého sa náhodou vykľuje umelecký supertalent. Patrice je tak nútená lavírovať medzi umeleckým svetom a podsvetím, zatiaľ čo Reggieho úspech ohrozuje, že sa celá schéma prania špinavých peňazí odhalí. (Arsenal83)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (30)

BoKo_CzT 

všetky recenzie používateľa

Tak úprimne mám proste zlý vkus. Vďaka tomu som sa nenechal odradiť tunajším podhodnotením, tento film si pozrel a neoľutoval som. Rafinovaný originálny humor a dobré herecké výkony ma celý čas bavili. Nasmial som sa a vôbec mi nevadí, že tam nelietali nejakí Arangeri v homo obtiahnutých pláštenkách s laserom v očiach. Samuel L. Jackson je v tejto roli fakt výnimočný. Nech žije konceptuálne umenie :-D . Milujem takéto filmové objavy, keď nič nečakám. Škoda len, že je ich tak málo. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Proč se to nejmenuje “BagMan”? Prakticky myšlenka “Pytlíčka” je nosná nit filmu. Každopádně. Dělat si prdel z mazalů (a “sběratelů umění”) mi přišlo jako dobrý nápad (ne originální, ale dobrý). A propojit to s “mission impossible” jsem nečekal. Za mě dobrý. Pozn.: Všichni si tu berou na paškál Thurmanku ohledně botoxu… za mě, proti Kidmance nebo Sandře Bullockovic je celkem amatérka. Takže s ní a jejím vzhledem nemám problém. Problém mám s její rolí - brutální kráva (a po 55 minutách to uzná i sama). ()

Reklama

rublik05 odpad!

všetky recenzie používateľa

Člověk by čekal, že thriller, v němž mají hlavní role Uma Thurman a Samuel L. Jackson, prostě musí být pecka. Na herecké obsazení se bohužel v tomto případě spoléhat nedá, jelikož oba zmínění herci hrají postavy, které by mohl zahrát prakticky kdokoliv jiný, dokonce jsem toho názoru, že jich je tady vyloženě škoda. Ateliér smrti nabízí prázdný a extrémně nudný příběh, děj je nezáživný a absolutně o ničem, celou dobu se jen mluví a mluví, veškeré snahy o humor se totálně minuly účinkem, tempo je svým pomalým tempem vyloženě ubíjející, no zkrátka děs a hrůza. Naprostá ztráta času. Brr, nikdy víc. 0/10. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Rádoby mondénní a sexy černá komedie, ve výsledku ale převážně nedotažená a nudná záležitost. Začátek dává naději na černohumornou gangsterku a la Coeni nebo Pulp Fiction (to kvůli Umě a Samuelovi L.), ale pak se tempo kamsi vytratí, zápletka se stane banální, černý humor příliš krotkým, vy stále čekáte kdy už ta pravá jízda konečně začne, no a najednou je konec a šmytec a vy se cítíte kapku podvedeně. Dobré maximálně jako satira na absurditu moderního "umění" a prostředí  primitivního snobismu okolo něj, ale na to by bývali bohatě stačili neznámí béčkoví herci a divák by si aspoň odpustil přehnaná očekávání. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Zas také mená a v takom počte tu nie sú. Prakticky len Uma a Samuel  sú tu strop, zvyšok len krovie druhej triedy a random kokotkovia. Vďaka nim dvom a ich výkonu je aspoň tá jedna hviezda. Inak je film žalostne sterilný, bez nápadu, bez štýlu, bez napätia, alebo hlbšieho zmyslu, či zvratu, ktorý nadchne. Ale fackuje sa tu o sto šesť a nejaký ten odjeb na adresu bielych hetero mužov sa tu nájde, takže impotentná teplá pseudoumelecká úderka holýúdu sa možno nadchne. Ale pre ľudí s vkusom to bude extrémne málo. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama