Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ máte ženu, ktorá sa bojí zostať na noc sama v dome, tak odporúčam pozrieť si tento seriál bez nej. Ja si viem živo predstaviť ako by moja polovička v polovici seriálu začala googliť dodatočné zabezpečenie domu a montáž ďalších desiatich kamier. Každopádne veľmi zručne natočená miniséria, dostatok vypätých scén, ale nečakajte prvoplánové ľakačky. Prím tu hrá najmä atmosféra, perfektná kamera a hudba. Nemôžem opomenúť ani veľmi dobrý casting a výber lokácie. Ja som to zhltol za jeden večer, a aj keď so záverom sa mohli popasovať lepšie, stále vysoký nadpiemer. 85%. ()

keddy79 

všetky recenzie používateľa

Minisérie evidentně cílí na notu zločinožroutů a jiných true crime fans a dělá to dobře. Nejsou zde jen motivy založené na zahadě The Watcher, ale lze zde najít i insporaci z případu John List. Dva v jednom, no neberte to! A jako perlička postava, která byla původně true crime fan a dala se na dráhu soukromého očka! ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Působí to trochu jako lehce uklidněnější nová řada American Horror Story utnutá těsně před tím momentem, než se odhalí, že každá jedna postava je buď blázen, vrah a nebo strašidlo (jak tomu bývá u AHS). Tón téhle show je takový podivný. Na jednu stranu to není tak batshit crazy jako právě AHS, na druhou stranu zcela seriózně se to taky brát nedá, když řada postav je až příliš prvoplánově bizarních a některé zvraty působí scenáristicky dementně. Víceméně jsem se bavil, ale celou dobu mi na tom zkrátka přišlo něco rušivého. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tako ako musí byť pre normálnych členov LGBT+ komunity otravná táto sílená propaganda, ktorá v posledných rokoch zachvátila svet musí byť pre všetky normálne zmýšľajúce ženy urážajúci súčasný trend popfeminizmu. Jennifer Lynchová túto úlohu vôbec nepochopila a celý príbeh, ktorý mohol byť viac ako solídny pokazila tak ako sa dalo, len aby sa odbavila na zlých bububu bielych ujoch s nechuťou k sexu ku 150 kilovým ženským vorvaňom zo Štátov nacistických. Propaganda zabalená do príbehu ktorý v konečnom znení dáva zmysel asi iba keď si našľaháte do kábla nejaké prášky alebo hubičky mal síce prvky klasických psycho filmov a nezameniteľný rukopis Ryana Murphyho, ktorý sa však už príliš prispôsobil nútenej liberálnej agitke Netflixu a stal sa ich dvorným šašom. Ešte pred siedmimi rokmi povedzme v seriály Screem Queens bola ich tvorba satirická ku všetkým bez rozdielu (spolu s LGBT priateľom Bradom Falchukom) a stála za to, tentokrát je rovnako nechutná a trápna ako výročný prejav prezidenta Severnej Kórei...Na druhej strane diváci (spolu so synovcom sme to drbli za jedno poobedie) sú zvedavý ako to skončí, a skončí to ako riadny trapas. Aj keď nie až tak strašný ako pri She-Hulk, ale ďaleko od toho to nemalo. Nuž na najbližší inzerát slobodnej mamičky s prosbou o príspevok sa nabudúce slobodný biely dobre zarábajúci muž vďaka horčičákom z Netflixu z vysoka vyserie a peňiažky si ponechá na svojom tučnom konte, kým mamička s dieťatkom sa nie vlastnou vinou bude naďalej trápiť a pretĺkať životom s odretými ušami...Gratulujem, choré vytreté mozgy z Netflixu. ()

rudeboy 

všetky recenzie používateľa

Obstojný mystery thriller s prvkami detektívky a rodinnej drámy inšpirovaný príbehom skutočnej rodiny Broadusových s dobrým hereckým obsadením, ktorému kraľuje skvelý Bobby Cannavale s rovnakou presvedčivou Naomi Watts. Pripravte sa však na miestami nelogické konanie postáv a väčšie množstvo falošných stôp. SPOILER: Ak nemáte radi otvorené konce, tak pri tomto seriály sa naozaj naseriete a rozlúsknutia sa nedočkáte. Je to však pochopiteľné, nakoľko reálny "Watcher" tiež nebol nikdy vypátraný. Mne sa tá záverečná "nedopovedanosť" veľmi pozdávala nakoľko sme sa sa ako diváci mohli pekne identifikovať s hlavným hrdinom, ktorý taktiež nedokázal (a asi ani nemohol) prísť na to kto mu zničil jeho sen. A obeť sa nakoniec stala lovcom? ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)
  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)
  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)

Reklama

Reklama