Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

The Watcher sice po logické stránce občas kulhá na obě nohy a některé postavy jsou až moc prvoplánově batshit crazy, ale jinak je tahle série jednou z nejlepších Murphyovek. Trošku sem se sice chvíli bál, že tvůrčí tým vytáhne z klobouku nějaké to strašidlo, ale to se naštěstí nestalo a prim hraje brnkání na psychologickou strunu, které po většinu času funguje tak jak by mělo. Trošku zamrzí - spoiler - absence nějakého uchopitelnějšího uzavření, ale vzhledem k tomu, že se to v základech opírá o skutečnost, kdy se také nic nezjistilo je ta finální mnohoznačnost vlastně celkem elegantní a každý divák si to může pobrat po svém...70% ()

Emafera 

všetky recenzie používateľa

Ráda bych dala vyšší hodnocení, asi by si to zasloužilo, ale hrozně mi vadí ten neuzavřený podivný konec. Vlastně se pořádně nedozvíme, kdo za tím vším stojí, jen malá vysvětlení k jednotlivým situacím a to ve mě zanechává pocit jakési neuzavřenosti. Jinak opravdu napínavé, je o čem přemýšlet, herecky vyvážené a vizuálně povedené. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Úplně nerozumím premise, že bude děsně napínavý a mysteriózní obviňovat postupně úplně každýho, kdo se tady objeví před kamerou...? S takovou logikou se dá usoudit, že kdybych tam bejval po ulici šel já, odseru to taky. Krásná ukázka toho, že dobrej nápad a dobrý provedení má k sobě občas stejně daleko jako pravá a levá noha. ()

kachie 

všetky recenzie používateľa

Najväčšou záhadou celého seriálu neboli záhadné listy, ale dôvod prečo sa tam rozhodla hrať Naomi Watts. Asi pri každej epizóde som zaspávala a doteraz neviem či som ho mala brať vážne, alebo to bol celé iba vtip... Bolo to odveci, miestami trápne, žiadne napätie a na konci žiadne odpovede ani vysvetlenie ničoho. Milión načatých myšlienok a dejov, ale žiadny nebol uzavretý. Bola som donútená pozrieť si celú sériu, ale keby to bolo na mne, skončím po prvom diely.... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tako ako musí byť pre normálnych členov LGBT+ komunity otravná táto sílená propaganda, ktorá v posledných rokoch zachvátila svet musí byť pre všetky normálne zmýšľajúce ženy urážajúci súčasný trend popfeminizmu. Jennifer Lynchová túto úlohu vôbec nepochopila a celý príbeh, ktorý mohol byť viac ako solídny pokazila tak ako sa dalo, len aby sa odbavila na zlých bububu bielych ujoch s nechuťou k sexu ku 150 kilovým ženským vorvaňom zo Štátov nacistických. Propaganda zabalená do príbehu ktorý v konečnom znení dáva zmysel asi iba keď si našľaháte do kábla nejaké prášky alebo hubičky mal síce prvky klasických psycho filmov a nezameniteľný rukopis Ryana Murphyho, ktorý sa však už príliš prispôsobil nútenej liberálnej agitke Netflixu a stal sa ich dvorným šašom. Ešte pred siedmimi rokmi povedzme v seriály Screem Queens bola ich tvorba satirická ku všetkým bez rozdielu (spolu s LGBT priateľom Bradom Falchukom) a stála za to, tentokrát je rovnako nechutná a trápna ako výročný prejav prezidenta Severnej Kórei...Na druhej strane diváci (spolu so synovcom sme to drbli za jedno poobedie) sú zvedavý ako to skončí, a skončí to ako riadny trapas. Aj keď nie až tak strašný ako pri She-Hulk, ale ďaleko od toho to nemalo. Nuž na najbližší inzerát slobodnej mamičky s prosbou o príspevok sa nabudúce slobodný biely dobre zarábajúci muž vďaka horčičákom z Netflixu z vysoka vyserie a peňiažky si ponechá na svojom tučnom konte, kým mamička s dieťatkom sa nie vlastnou vinou bude naďalej trápiť a pretĺkať životom s odretými ušami...Gratulujem, choré vytreté mozgy z Netflixu. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama