Reklama

Reklama

Detská hra 2

  • Česko Dětská hra 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vraždiaca bábika Chucky, ktorá v sebe skrýva dušu nebezpečného zločinca Charlesa Lee Raya, sa nevzdáva ani po predchádzajúcich neúspechoch. Je rozhodnutá za každú cenu získať telo malého chlapca Andyho Barcleya (Alex Vincent), ktorý jediný pozná jej hrozné tajomstvo. Andy prichádza do novej rodiny Joanne a Phila Simpsonovcov, ktorá sa bude o neho starať dovtedy, kým sa neuzdraví jeho matka. Aj on má čo najskôr zabudnúť na minulosť a vysporiadať sa so strachom z vraždiacej bábiky. Netuší, že čoskoro sa opäť ocitne zoči-voči vraždiacej beštii, ktorá ho úlisným spôsobom prehovára, aby boli kamarátmi na celý život.. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Malý Andy nám od minula kvapku povyrástol, ale sebamenšiu emóciu z neho nevyžmýkali ani tento raz. Preto je úsmevné sledovať rovnaké reakcie či je smutný, spokojný, alebo na smrť vystrašený. Našťastie nie je hviezdou on, ale panáčik z plastu a dušou zabijaka. Ten vybrúsil mimické vlastnosti k dokonalosti a rovnako presvedčivo si vedie v iných dôležitých ukazovateľoch. Prvú polovicu síce viac naznačuje ako ukazuje, no druhú to už roztočí poriadne. Pár neotrelých nápadov len tak z hlavy nevyšumí (kopírka, nasádzač očí vo fabrike na bábiky) a samotné finále vo fabrike je nadupanejšie než minule. Ak by sa v podobnom duchu niesol aj zvyšok, mohla si druhá Detská hra odniesť rovnako pekné vysvedčenie ako tá prvá. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Prvý film s Chuckym ktorý som ako 12 ročný videl v TV. O to viac ma vtedy mrzelo že som bol do príbehu vtiahnutý v momente kedy dávajú do poriadku spálenú figúrku netušiac čo sa dialo predtým. To mi však nebránilo si užiť tento horor zo všetkým. Keď som si to pozrel o desať rokov neskôr čuduj sa svete ono ma to bavilo znova ! Paranoidné predstavy malého dieťaťa ktoré sa premieňajú na skutočnosť a vynaliezavá bábika s dušou masového vraha s neuveriteľnou kadenciou hlášok ma opäť bavili. Je to rok 1990 ale 80´s hororový feeling nezaprie absolútne ničím...soundtrack atď.... Najviac ma bavil ten rozťahaný koniec.. Chucky nie a nie zomrieť... odsekne si ruku, roztavia sa mu nohy, roztaví sa celí... a on ešte stále žije... najbrutálnejšia smrť spomedzi všetkých častí, aj keď mu trojka šľape na päty. ()

Reklama

Avathar 

všetky recenzie používateľa

Prvý film s Chuckym, ktorý som videl. Asi aj preto, že som ho videl skôr ako jednotku sa mi celkom pozdával. Chucky vyzerá dosť vierohodne a scenár je tiež dobrý. Potešilo ma tiež, že sa film neberie až tak vážne a občas inklinuje k čiernej komédii. Dúfam, že budem mať možnosť zhliadnuť aj zvyšné diely série. ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

První díl pokračuje kde skončil. Andy je v ústavu jelikož mu nikdo nevěří , že vraždila panenka, máma je ve cvokárně a vůbec se tu neobjeví. Ty dva poldové co viděli, že panenka je živá tam taky nejsou vůbec. A tak je Andy na vše sám. Dostane se do pěstounské rodiny, která už vychovává dospívající krásnou dívku. Nejdřív ,ale vyrobci panenek dají znova dohromady Chuckyho, který schořel , aby zjistili jak to bylo s tím jeho "životem" samozřejmě to ved jen k tomu, že se opět probudí a jde si pro tělo Andyho. Ten se to marně snaží nové rodině říct, ale ty mu jak jinka nevěří, jenže postupně to odnáší učitelka ,otčím i náhrádní máma. Jen jeho nevlastní sestra pozná, že je to pravda a snaží se mu pomoci. Ale sama musí dávat pozor ,aby ji Chucky nepodříznul. Až se dostanou do továrny na panenky, kde dojde k rozhodujícímu střetnutí. Je to hodně podobný jako první díl. Slušná, ale průměrná podívaná. ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Strašák mého dětství. Chucky byl démon mojí mysli, děsivější než vetřelec, děsivější než Freddy Krueger, a stejně jako oni se stal určitou hororovou ikonou, byť opravdu kvalitní film pro své řádění nikdy neměl. Hlavní postavou byl navíc malý kluk, do kterého jsem se jako dítě dobře vžil. Bohužel, čas všechno smyje, triky zestárnou, příběh zrovna tak... zestárnul tedy samozřejmě můj pohled, film byl obyčejnou vyvražďovačkou už tenkrát, jediná zajímavost byla panenka jako vrah. :) Pořád jde ale o solidní zábavu, s několika málo atmosférickými momenty, Chuckym, dobře zvládnutými scénami vražd a úsměvně destruktivním finále. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Pôvodne mal film začínať scénou zo súdneho konania, kde riešia udalosti z predošlej časti série, pričom Catherine Hicks sa mala znova objaviť v úlohe Karen Barclay, no pred začiatkom natáčania sa od toho upustilo. Niektoré prvky tejto scény sa ale neskôr objavili v snímke Curse Of Chucky (2013). (FromHell)
  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené