Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (138)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Někdo vyrůstal na Normanu Batesovi, někdo na Freddym, Jasonovi.. já zas vyrůstal na Chuckym a tenhle film byl první, který sem s nim viděl a byl jsem z toho paf. Není to uplne horor spíš slasher s černým humorem, ale já to žral a žeru. Miluju Chuckyho hlášky, hudba je dle mého gusta a vraždy co mají šmrnc. Pro mě asi nejlepší díl, leč je to srdcovka. ()

Aurus odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla OBROVSKÁ sračka. Tohle je jeden z nejhorších filmů které jsem kdy viděl. Můžemi někdo vysvětlit odky můžou mít panenky spolu sex? Ach jo. Příběh je totálně debilní, postavy jsou debilní a hudba je směšná! Atmosféra totálně zmizela,vtipy nejsou vůbec vtipy! Ani sekundu sem se nebavil! Za mě 0/10. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to mierne nadpriemerná hororová komédia, ktorá je znovuzrodením kultového Chuckyho. Má iba priemerný príbeh o žene, bývalej partnerke sériového vraha prevteleného do bábiky, ktorá sa ho rozhodne znovuzrodiť, ale Chucky ju zabije, prenesie do tela ženskej bábiky a spolu sa rozhodnú vydať na dlhú cestu za pôvodným vrahovým hrobom. Ale na to potrebujú odvoz a keďže za sebou zanechávajú mŕtvoly, podozrenie padne na dvoch zamilovaných, v ktorých aute sa nachádzajú. A tí sa snažia za každú cenu prežiť. Spracovanie pôsobí len priemerným dojmom, film má síce celkom svižné tempo a minimum hluchých miest, chválim aj výraznejšie sa priblíženie ku komédii na úkor hororu a aj štýl road movie tu celkom sadol, ale inak ma tu dej moc nezaujal, takže ak práve nemá priestor nejaký zaujímavý moment, tak to celé pôsobí až príliš priemerne. Samotných úmrtí tu je celkom dosť a som s nimi aj pomerne spokojný. Sú slušne krvavé a niektoré aj nápadité, zaujal ma odkaz na Hellraisera, celá situácia s podpálením policajného auta, ale aj iné. Trochu ma tu sklamal humor, viaceré hlášky sú výborné a niektoré dialógy zábavné, ale napriek tomu som očakával väčšiu porciu čierneho humoru a odkazov. Hlavným kladom filmu sú bezpochyby samotné bábiky, hlavne už tradične skvelý Chucky, ale ani nová Tiffany moc nezaostáva, opäť nechýbajú ich výborné pohyby, grimasy a samozrejme ani reči a tu sa kľudne dajú označiť za hlavné postavy. A čo sa týka hereckého obsadenia, tak to ma veľmi sklamalo, nebavil ma vôbec nikto a Jennifer Tilly je navyše aj otravná, ale aspoň dlho v ľudskom tele nevydrží. Réžia a technická stránka sú na tom dobre, ale z tohto scenára už viac vyťažiť nedokážu. Chuckyho nevesta je podľa mňa najslabší film s Chuckym, pôvodná trilógia a aj nasledujúci film ma zaujali viac. S viacerými stránkami som plne spokojný, ale scenár a postavy sú s prehľadom najhoršie a vraždy a čierny humor to až tak dobre zakryť nedokážu. Objektívna kvalita filmu- 56%, film sa páči mne na 58%. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Chucky se vrátil... hezky se nám vrátil: s moderním faceliftem a novou přítulkyní po svém boku. Kromě několika krvavých mordů, suchých hlášek a manželských hádek se tu ale taky souloží a hulí tráva. Nadhled tvůrců tím ale nekončí, jelikož fanoušky potěší i spousta odkazů na jiné hororové ikony jako jsou Freddy, Jason nebo Pinhead. Po Andym naštěstí už ani stopy. Místo něho je tu hollywoodská krasotinka Katherine Heigl, která sice bradavky neukáže, ale kulisa je to pěkná. Slušností bude zmínit metalový soundtrack, v němž našly prostor kapely jako White Zombie, Slayer, Motorhead, Judas Priest nebo Coal Chamber a Static-X. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Výborné pokračovanie od jedného z najväčších súčasných hororových talentov Ronnyho Yu. Ten si všimol, že trojka za veľa nestála a pripravil nám mierne sebaparodickú zábavnú hororovú komédiu s množstvom odkazov na iné horory. Ubudlo na napätí, pribudli originálnejšie vraždy (odôvodnené tým, že "už nie sú 80s, ale 90s"). Film má hlavne v úvode a v závere skvelú temnú atmosféru, ktorú neskôr Yu doviedol k dokonalosti v úžasnom Freddy vs. Jason. Navyše je veľmi inovatívny. Z rýchla si nespomeniem na sériu, kde by tak výrazne niekto ovplyvnil identitu vraha ako tu - Yu pridal do série ďalšieho vraha - a to skvelú romantickú vrahyňu Tiffany. Veľmi zábavný, napínavý a vtipný horor. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (23)

  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)
  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)
  • Domácim maznáčikom Tiffany (Jennifer Tilly) je tarantula menom Charlie. Patrí k druhu Avicularia Minatrix. (beso74)

Súvisiace novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (viac)

Reklama

Reklama