Reklama

Reklama

Hunt Her, Kill Her

  • USA Night Shift (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Během jinak poklidného večera během své první noci v práci se osamělá uklízečka na noční směně ocitne v nečekaném boji o přežití, když se stane terčem zlověstných maskovaných vetřelců. Jejich znepokojivé motivy se stávají stále jasnějšími, a tak musí využít svých lstivých instinktů a barbarského násilí, aby přežila noc. (bianci)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (20)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nočné šichty stoja za hovno. Príplatky nevykryjú tie dopady na zdravie a keď nie ste policajt, tak si veľmi nepospíte. 😴 Ale pri tomto filme ma napadlo ako prvé: čo do pekla robí upratovačka v noci a kto ju pri tom bude kontrolovať? Ako sa ukázalo, nerobí nič. Len si telefonuje a čaká na zabijakov. A neskôr sa ukazuje, že má také schopnosti, že ju na takom poste je naozaj škoda. Rezné rany si dokázala dokonca samovyšetriť kanagonom! ☝️ No a tie smrti sú také šialené, že som musel opakovane kontrolovať, či ide o horor, alebo o komédiu až paródiu. A nie, oni fakt chceli týmto strašiť. Nápaditosť treba ale uznať. Hajzlový zvon ako vražedná zbraň by prekvapila i detektíva Patočku. 🧐 ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Karen nastupuje do skladu zametat a uklízet tam. Hned první den ji tam , ale nahání 5 chlápků co ji chtějí zabít (jelikož jsou  tam do té doby představeny  zhruba 4 herci a herečky  z toho 1 jen v telefonu není těžké uhodnout kdo to dělá). Co to kazí je debilita filmu z ženské tečou galony krve ona na pohodičku vytáhne sekunďák (sekundové lepidlo) lepící pásku a útěrku a ošetří se a jde dále. Nejvtipnější smrt je zabití zvonem od záchodu to prostě musíte vidět to je druhá nejvtipnější smrt co jsem v těchto typech filmů viděl (vede zabití příborovým nožem co kdesi bylo už nevím kde) následovaná uškrcením kdy 50 kilová ženská na pohodičku uškrtí zhruba 80 kilového chlápka (něco podobného bylo i v Becky (2020) ) Důvod proč to dělají je taky debilní hlavní záporák je její bývalý . 60 procent ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Karen nastupuje jako uklízečka do velký fabriky na svoji první a ještě k tomu noční směnu. Ve fabrice je úplně sama. Alespoň tak by tomu mělo být. Jenže není. Tuhle první šichtu se jí rozhodlo zpestřit pět maskovanejch killerů. Ve výsledku je z toho jen další prostý pobíhání z bodu A do bodu B. Tentokráte po fabrice. Navíc se ukazuje, že Karen není zas tak hloupá(oproti killerům úplnej Einstein) a navíc má vždy z prdele kliku. Až mě to sralo. Oproti tomu maskovaní zabijáci jsou naprosto neschopní troubové co nejsou v pěti schopni odrovnat jednu maminu. V tomhle případě pro mě bylo i těch 89minut nemilosrdně dlouhých. Abych mohl jít aspoň na 3hvězdy chtělo by to alespoň víc gore. 2hvězdy. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Blbost některých filmů mi přijde roztomilá a zábavná. Ale tohle není ten případ, tahle blbost není zábavná ani nechtěně, bytostně mě urážela, něco tak idiotského už jsem hodně dlouho neviděl. Neumětelsky zrežírované, neumětelsky zahrané, s imbecilními dialogy, celý scénář na hranici demence, trpěl jsem jako zvíře. Pokud to měla být parodie, byla tak jinotajná, že jsem ji nepochopil. Ze všeho nejlepší z celého tohohle podřadného amatérského průseru je úvod s píchačkami a zaučováním Karen postarším jetým týpkem, pak už nastává pozvolný sestup do diváckého pekla. Sakra vlastně ještě to zabití odpadovým zvonem... No tak za to tedy aspoň tu jednu hvězdu dám. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Ak je tu niekto, koho vzrušuje prostredie „fabriky“, zaručujem mu, že si príde na svoje. Strojárensko-nočná atmosféra má niečo do seba. Frézy, stropné regály, zariadenia rôzneho druhu, prázdne parkovisko, uzamknutá (?) budova, orezávatká, prístroje, nástroje, vysokozdvižné vozíky, stojany, materiál od výmyslu sveta, pracovné odevy, lepiace pásky, kladivá, drôty, laty, palety, debničky, skrutkovače, to všetko tu je a je to vcelku umne a zábavne zakomponované do deja. Ku šťastiu mi chýbal už len aspoň jeden starý dobrý paleťák, ten tam fakt mali dať, to bola chyba, že ho tam nedali. Inak je to štandardné home invasion, kedy každá zo strán chvíľu ťahá pílku a sem-tam niekto brutálne zomrie, s tým rozdielom, že nie je napadnutý dom, ale firma. Samozrejme, ako to už chodí, bezpečnostné kamery neexistujú (asi sa dej odohráva v 19. storočí) a parta neandertálcov má kondičku ako aktívny člen S.W.A.T. komanda. K tomu hrdinka s imidžim Darlene z Roseanne a plno antilogických perál typu „súboj na život a na smrť nepočujú, ale kvapky krvi áno“. Osobne home invasion nemám v láske, keďže ma nebaví pozerať, ako človek ubližuje človeku (hoc samozrejme áno, najväčších zverstiev je v hororoch schopná práve obyčajná ľudská bytosť), ale toto som si celkom užil. Prepichnutie záchodovým zvonom akiste vstúpi do análov fondu svetovej kinematografie. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Scenár filmu bol napísaný presne s ohľadom na továreň, kde sa natáčal. (Arsenal83)
  • Počas skúšania bojovej scény v kúpeľni Hunter Tinney (Bobby) spadol a rozbil záchod. Majiteľ továrne ho vymenil bez toho, aby žiadal nahradenie nákladov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama