Reklama

Reklama

Ďáblova hodina - Série 1

(séria)
Trailer

Epizódy(6)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

Telemachus 

všetky recenzie používateľa

Vynikající námět a ani casting z říše snů nedokázali překonat líné scénáristické pero. Přes všechna pozitiva tohoto experimentu na pomezí thrilleru, mystery, hororu a sci-fi se mu nevyhla obyčejná scénáristická klišé, u kterých jsem si pokládal hlavu do dlaní více, než bylo zdrávo. Prakticky jsem každý vyústění zvratu tipnul dobře 10 minut dopředu. Na Nikeshe Patela a Jessicu Raine se ale zaměřím... ()

WugWugs 

všetky recenzie používateľa

5 dielov topornej snahy o nejaký dej, aby nám to všetko v šiestom vytmavili - a to komplet polopatisticky, aby aj tí najmenej chápaví mali pocit, že videli niečo strašne chytré. Pritom stačilo normálne skromných 90 minút. Ani P.K.Dick nepísal svoje poviedky 5x dlhšie ako sa patrí, aj keď by pri tom zjedol všetkých prítomných scenáristov. Ale vraj to tu funguje, tak ok:D ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nebyť trochu nezaujímavého vizuálu, išlo by zrejme o jednu z najdôležitejších udalostí seriálovej sezóny. Tým ale Diablova hodina nakoniec aj je, ale predsa ju len nesprevádza taký hype, aký by si zaslúžila a aký by mala, ak by ju nakrútil/produkoval niekto slávny. Najväčšou devízou celého projektu je fakt, že sa všetko dokonale vysvetlí, snáď len povaha synátora a jeho chovanie je stále trochu neuchopiteľné. Ale možno si to treba celé zopakovať už so znalosťou pointy. Som rád, že som spoznal sympaťáčku Jessicu Raine a kvôli nej by som si pozrel aj ďalšiu sériu, i keď si neviem predstaviť, aký príbeh by v nej tvorcovia rozprávali. Je chvályhodné, že tvorcovia vymysleli aj štruktúru života popisujúci v podstate ich svetonázor. ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Už synopse této minisérie mi vnukla myšlenku, že by mohlo jít o můj šálek čaje a po finálním zhlédnutí můžu prohlásit, že jsem dostal celou konvici. Tyhle temné atmosférické pecky, u nichž dlouhou dobu nevíte ani, co že se sakra děje, mám ze všech podžánrů nejradši a i když jsme se toho prozatím moc nedozvěděli ani v poslední epce, tomuhle seroši fandím, aby se udržel svých kvalit i v avizované druhé a třetí řadě a třeba se zařadil po boku zde mírně přirovnávaného Darku. Který já bezpochyby považuju za nejlepší výtvor streamingu v dějinách. [viděno na Prime Video] ()

mclenin 

všetky recenzie používateľa

Podarená miniséria, ktorá úvodnými časťami zmätie diváka, aby následne pomaly zamotávala a rozpletala jednotlivé udalosti a svoje karty odkryla až v samotnom závere, s tým, že sa jej darí skoro po celý čas držať diváka v napätí a neistote či to čo predvída je alebo nie je správne. Aj napriek tomu, že ide o krátku minisériu, finále mi pripomenulo a niečím evokovalo dnes už kultový seriál Lost. ()

Galéria (255)

Reklama

Reklama