Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

  • Česko Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Kleopatrin Egypt je pod nadvládou Rimanov a Kleopatra a Cézar sú milencami. Kleopatra, podráždená Cézarovymi sarkastickými poznámkami na adresu Egypťanov navrhne stávku - ak sa jej podarí vybudovať prepychový palác do troch mesiacov, bude musieť Cézar verejne vyhlásiť, že Egypťania sú najväčším národom na svete. Je to takmer nesplniteľná úloha, no architekt Numerobis nemá na výber - ak sa mu ju nepodarí splniť, stane sa z neho večera pre krokodílov. Pomôcť mu môže jedine zázrak - Asterix, Obelix a druid Panoramix, ktorý ovláda tajomstvo zázračného nápoja. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (574)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tohle pokracovani je vic ulitly nez prvni dil, ale me se libilo vic. Gérard Depardieu i Christian Clavier jsou tu opet dokonaly, ostatni postavy taky slusny, jen Monica Bellucci mi tady neprisla nejak nadherna. Jedina postava, ktera me srala byla postava druida (nevim, kdo ho hral), nemyslim tim, jak ho dotycnej herec zahral, to jeste celkem slo, ale samotnej vzhled. Precejen sem cet nejaky komiksy a videl nejaky animovany filmy s Asterixem, takze mam o vzhledu druida jistou predstavu a to co jsem zde videl me fakt nastvalo. To proste nebyl druid, ale nakej nacancanej vagus. Zadna "vznesenost" jako v animacich, jen dedek z dlouhejma fousama. Co se tyka pribehu, ten je sice hodne uchylnej, ale presto docela promakanej. A fory o ktery tu de hlavne maj takovou kolisavou uroven. Nektere jsou naprosto genialni, nektere trapne, nektere stokrat opakovane, nektere prumerne a nektere jsou tak stupidni a dohnany az do extremu, ze sou vlastne desne vtipny. Vahal jsem mezi 3 a 4, ale musim priznat, ze sem se po celou dobu filmu slusne bavil, takze nakonec davam 4*. Ale kvalit animovanejch filmu to nedosahuje. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Nadhled, vymazelné dialogy a naprosto šukézní Monika Bellucci v roli nejlépe hodnocené uživatelky CSFD (ach, ten její nosánek ) to jsou hlavní trumfy tohohle blázince na filmovém pásku. A samozřejmě Gérard, to je kapitola sama pro sebe, ten když se narodil, tak se nad jeho jménem muselo dlouho spekulovat, zda ho rovnou nazvou Obelixem a nebo nejdřív Gerardem a až postupem času se zobelixuje sám. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Asi najlepší hraný Asterix. Pomerne vtipné nápady (STAR WARS, výťah), málo trápností. Omnoho lepšie ako ASTERIX A OLYMPIJSKÉ HRY. Scenár je mierne plytký a natiahnutý. Prekvapivo dobre ale funguje Jamel Debbouze ako de facto hlavná postava architekta, tekže je to pozerateľné (možno aj pozerateľnejšie) aj keď nie sú na scéne Galovia... ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Na jedničku to nemá, ale jinak je to výborná komedie, je tam sice občas trošku cítit, jak se tvůrci snažili o co nejvíc vtipů a pak z toho vyjde trapárna, ale převážná část je fakt dokonalá. Gerárd Depardieu je stejně jako v jedničce nepřekonatelnej a skvěle ho doplňuje Christian Clavier a bellucci je jako Kleopatra taky dobra, jedinej kdo mi tam moc neseděl byl ten druid, kterej vypadal takovej umělej a když tam byl tak tam snad nebyla jediná vtipná scénka, ale neni tam zas tak často, takže jsem se většinou skvěle bavil ()

Sawy 

všetky recenzie používateľa

Musím přiznat, že jsem se docela bavil, rozhodně víc než u strašné jedničky,ale pořád je tady příliš vysoký počet trapných scének,které mi zabraňují jít na tři hvězdičky.Ale jestli bude každý nový Asterix takhle stoupat,je docela možné,že za takových pětadvacet let vznikne docela slušná komedie s touhle dvojicí. 50 % ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (33)

  • Díky celosvětovým tržbám 108 milionů amerických dolarů (později ještě navýšeným po obnovených premiérách) se film stal jedním z největších komerčních hitů ve francouzské historii. (NIRO)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět ještě několik scén. Po skončení titulků pak následuje ještě jedna bonusová scéna. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené