Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

  • Česko Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kleopatrin Egypt je pod nadvládou Rimanov a Kleopatra a Cézar sú milencami. Kleopatra, podráždená Cézarovymi sarkastickými poznámkami na adresu Egypťanov navrhne stávku - ak sa jej podarí vybudovať prepychový palác do troch mesiacov, bude musieť Cézar verejne vyhlásiť, že Egypťania sú najväčším národom na svete. Je to takmer nesplniteľná úloha, no architekt Numerobis nemá na výber - ak sa mu ju nepodarí splniť, stane sa z neho večera pre krokodílov. Pomôcť mu môže jedine zázrak - Asterix, Obelix a druid Panoramix, ktorý ovláda tajomstvo zázračného nápoja. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (574)

Adman 

všetky recenzie používateľa

Dobře dobře.. kdybych to podtrhl a sečetl, tak jsme se dostali na přesnou nulu! Film se tak strašně a ukrutně moc snaží být vtipnýýý ehhh!!!! .... že to nejde, tečka. Prostě a jednoduše: Vtipné scény akorát vyvažují ty trapné, a tak jsme na onom středu, tedy nikde. Film se prostě jenom jenom tak přehoupne, a za hodinku už ani nevíte, že jste na něco koukali. Jediné malé plus, je Monica Bellucci, která tam je stejně jenom minimálně. Pokud to uvidím ještě jednou, tak si budu dávat veliký pozor, abych trochu mimo abych se dokázal sem tam nějakému vtipu zasmát a aby mi to nepřipadalo tak trapné, což opravdu nemám rád. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veľa zvláštneho humoru a ako tak postavených skečov, ktoré vám buď sadnú alebo nie. Inak ten film ale nie je nič iné. Aj keď pravdou je, že sem sa pri filme celkom nasmial, ale že by som z toho mal nejaký zas tak dobrý pocit, to nie. Nieje to zase ten pravý Asterix, aké som mal možnosť vidieť v detstve kreslené, ale keď si na toto človek hneď z kraja filmu zvykne, je to pohodová a celkom aj vtipná sledovačka. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vizuál opäť v konexiách komiksu. A hlášky sú v tomto prípade ešte viac nadsadené a vtipné. Nieje to lepšie pokračovanie, je to lepšie iné pokračovanie. Dá sa to pochopiť? Ak máte podobný ´´asterifeelinx´´, budete viac ako spokojný. A netreba na to ani ten gumidžús. Ale to sme už v asi inej rozprávke. ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

NEUČEBE? aneb kultovní nadčasový bizár, který stárne jak kvalitní galský vínko. Přesně takhle jsem si odjakživa představoval plnohodnotnou hranou adaptaci komiksů s Asterixem a Obelixem – jako kotel absurdních gagů a ujetýho meta-humoru. Je fakt škoda že se podobná šílenost nikdy nepodařila zopakovat. Bezkonkurenčně nejlepší francouzská komedie. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Asi najlepší hraný Asterix. Pomerne vtipné nápady (STAR WARS, výťah), málo trápností. Omnoho lepšie ako ASTERIX A OLYMPIJSKÉ HRY. Scenár je mierne plytký a natiahnutý. Prekvapivo dobre ale funguje Jamel Debbouze ako de facto hlavná postava architekta, tekže je to pozerateľné (možno aj pozerateľnejšie) aj keď nie sú na scéne Galovia... ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (33)

  • První odborová mluvčí Egypťanů (Isabelle Nanty) dostala jméno Itineris, což je francouzský telefonní operátor. Ve francouzském původním znění je tak možné slyšet mimo klasického „špatného signálu" i hlášku "Vous avez deux nouveaux messages", tedy „máte dvě nové zprávy“, což je upozornění ze schránky zmeškaných hovorů tohoto operátora. (zkoumi)
  • Obelix (Gérard Depardieu) má tak velkou sílu, že zvedne celou Sfingu, ale v pyramidě se musí napít kouzelného nápoje jen proto, aby vyrazil dveře. (G3niu5)

Reklama

Reklama