Reklama

Reklama

Zaľúbiť sa

  • Československo Zamilovat se (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Každý den jezdili společně na Manhattan a nic o sobě nevěděli. Jednou se však Meryl Streep a Robert De Niro potkali a osudová láska je neminula... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (120)

castor 

všetky recenzie používateľa

Oba jsou obyčejní, průměrní Američané, materiálně zajištění, zdánlivě šťastně zadaní. Jejich manželstvím nic neschází, ale přesto se to jednou stane. Náhodně se potkají a ona nepředvídaná láska zamete jejich stávajícími hodnotami. Mírně atypická romance znovu spojila herecké legendy Meryl Streep a Roberta DeNira; jejich peripetie jsou uvěřitelné, škoda jen „přeslazeného“ konce. ()

arnybossy 

všetky recenzie používateľa

Tento film ma svoje neobycajne caro, ktore si ma vzdy podmani. De Niro je kral hercov, Meryl Streep zase kralovna, a ked sa tito dvaja stretnu na platne, nic ine ako velky zazitok nemozte ocakavat. Su neskutocne uveritelni a clovek by si myslel ze to medzi nimi vrie aj v skutocnom zivote. No nebudem sa uz viac rozpisovat, presvedcte sa o tom sami :) ()

Reklama

StarsFan 

všetky recenzie používateľa

Působivá, nesmírně citlivá romance, která nepotřebuje úžasný scénář, ani chytře použité kamerové filtry na to, abyste se od ní za tu hodinu a půl neodtrhli. Někdy prostě i nijak invenčnímu režisérovi postačí dvě herecké osobnosti, které film utáhnou na svých bedrech. V případě Falling in Love přesně k tomuto dochází, stačí krátký pohled do očí Boba a Meryl a dojde vám vše. Je to jako by jste ani nesledovali filmový příběh, ale byli svědky skutečné zamilovanosti, která ženatému muži se dvěma syny a vdané ženě zkomplikuje život. Podobně emotivní, ale přitom nijak lacině přehrávaný, film jsem už dlouho neviděla a mám pocit, že zase dlouho neuvidím. A i když jsem původně chtěla dát nejvyšší hodnocení, závěr byl oproti předchozímu pomalému citlivému průběhu tak rychlý a tak úžasně happy, že se mi čtyři hvězdičky nakonec jeví jako spravedlivější. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Z filmu sa stala oprávnene vianočná televízna klasika. Pozoruhodné však na tomto fakte je, že sa tak udialo vďaka civilnosti snímky a hereckým výkonom. Doporučujem si prečítať výčitky scenáristky Lindy Andersonovej voči filmu v jej knihe Scenár pre 21. storočie. Film totiž nemá prvý bod obratu a konflikty s partnermi hlavných postáv nemajú dostatočnú silu, alebo nejako podobne. Súhlasím a zároveň kvitujem tvorcom filmu, že mi to ako divákovi nijako zvlášť neskazilo zážitok. ()

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Wow. Koukla jsem se na další film s mojí nejoblíbenější hrečkou - Meryl Streep. Myslím, že jinak než skvěle ani nic zahrát nedokáže. Opět tedy nezklamala. Ani Robert De Niro nebyl špatný a těm dvěma to jako dvojici nesmírně slušelo. Teď něco k filmu samotnému. Meryl nemá vyloženě špatné filmy, všechny jsou dobré, ale tenhle byl z té pomyslné špičky. Celý příběh nebyl nijaký velkolepý (nemůžu najít ta správná slova), byl takový prostý a tím právě tak nádherný, emotivní a krásný. I když Frankova manželka je sympatická, prostě to přejete postavám Meryl a Roberta. Ten jejich vztah je totiž tak krásný a čistý, prostě vás dostane. Tleskám, dokonce slzička ukápla. ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (11)

  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)
  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Scenárista Michael Cristofer a režisér Ulu Grosbard sa pri realizácii svojej romantickej drámy inšpirovali dnes už klasickým filmom režiséra Davida Leana Puto najsilnejšie (1945). (ash99)

Reklama

Reklama