Reklama

Reklama

Dragon Ball Super: Super Hero

  • Japonsko Dragon Ball Super: Super Hero (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V najnovšom anime filme, ktorý sa odohráva počas série Dragon Ball Super, hlavní hrdinovia budú musieť čeliť novej hrozbe. Son Goku porazil v minulosti Red Ribbon armádu, avšak niekto sa ju znova snaží vzkriesiť. Vytvorili preto dokonalých androidov Gamma 1 a Gamma 2, ktorí si hovoria „Super hrdinovia“ a začnú útočiť nielen na Piccola, ale aj Gokuovho syna Son Gohana... Aká je ich pravá úloha? Dokážu ich naši hrdinovia zastaviť? (Itafilm)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (2)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Dragon Ball Super nám opäť ukazuje moderným spôsobom spracované japonské anime, ktoré v mnohom recykluje už predošlé série, ale zároveň prináša nejakých tých nových záporáckych androidov. Každopádne už to veľmi nemôže priniesť nič nové, tých namakaných záporákov tu bolo už toľko, že studnica nápadov už pomaly vysychá. Tento snímok je toho dôkazom, aj keď zarytý fanúšik Dragon Ballu si určite príde na svoje. 60 % ()

mety6 

všetky recenzie používateľa

Keď na 1,5 hodinovom filme je najlepšie napísaná postava trojročnej Pan, tak je asi niekde chyba. Divné animácie, ktoré chcú posunúť DB dopredu, ale skôr mám pocit, že chcú nasilu ohúriť mladé publikum a nemyslia o dlhodobých divákoch, nie sú veľká výhra. Dejovo by to celkom ušlo, ale ono to je všetko tak veľmi natlačené do tých 90 minút, že si človek ani nestihne urobiť názor na nové postavy. Neviem, koľko toho bolo vyrezané z mangy, ale nechce sa mi veriť, že v mange by to bolo až takto priamočiare. ()

Reklama

Galéria (32)

Reklama

Reklama