Reklama

Reklama

Epizódy(64)

Obsahy(1)

Záverečná séria Dragon Ballu nesie prívlastok GT (Grand Tour). Son-Goku je nedopatrením premenený na malého chlapca, ktorý síce už nemá také schopnosti, ale stále je to Son-Goku. Dračie guľe sú rozptýlené po celej galaxii a tak sa so svojou vnučkou Pan a s Trunksom vydá na strastiplnú cestu na ich zozbieranie. Spoločnosť im robí malý robot Gil, ktorý ich neraz zachráni pred najhorším...

Son-Gokuova rodinka sa pekne rozrástla a my sa môžeme tešiť na kopu súbojov so všemožnými zloduchmi. Pri tom záverečnom sa ale Son-Goku už nebude môcť spoľahnúť na zázračnú moc dračích gúľ... (riske)

(viac)

Recenzie (5)

chumaj 

všetky recenzie používateľa

tak toto uz nie! dragonball a dragonball z u mna uplne topkove anime a aj celkovo v serialoch sa u mna splhaju hore ale gt uz je proste robene na silu a nebavi tak ako predchadzajuce sagy. ()

migr 

všetky recenzie používateľa

už nezapadá tak do DB universa, ale spíše je universem samotným 77% fan 78% PS: ma obrázku nahoře máte Metal Dildo ehm Rildo:))) ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál sa trošku vymykal z tej štandardnej línie, ktorou sa uberali predošlé série. Každopádne ale mne sa to celkom páčilo, aj keď stále musím povedať, že sa tu viaceré sekvencie viac-menej opakovali už z predošlých dielov. Avšak nápad poslednej série s tými shadow drakmi sa mi vcelku páčil a to považujem za highlight tohto seriálu ako takého. 60 % ()

Potjoc 

všetky recenzie používateľa

Náhodou jsem na to narazil na animaxu v posledních měsících před zánikem kanálu. Co se mi moc líbilo na seriálu, je hudba v té chvíli, kde vyprávěj předchozí díly. A ta na kartě, co uvádí název dílu. Líbí se mi stínování všeho možného. Nádech jako z 80. let. Jinak ale děj mě nezajímá - je to jako hodně jiných japonských anime - tj. cestování světem a bojování se vším možným ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (10)

  • V druhej epizóde Bulma vytvorí dom z kapsule. Na stene domu je obrázok dievčatka s fialovými vlasmi. Toto dievčatko je Arale, hrdinka z predchádzajúcej Toriyamovej série Dr. Slup. (Flipper)
  • V 21. epizóde (Tenkaichi Budokai) sa Majster Roshi zamaskuje a pomenuje sa Jackie Chun. Meno je zrejmá paródia na herca Jackieho Chana. (Flipper)
  • Goku na začiatku prvej časti Bulme povie, že má 12 rokov. Neskôr sa prizná, že má 14 rokov, pretože nevedel svoj vek presne zrátať. (Flipper)

Reklama

Reklama